El Barça visita l’Elx amb l’objectiu de consolidar la primera posició

El Barça visita l’Elx amb l’objectiu de consolidar la primera posició

El conjunt de bàsquet en cadira de rodes buscarà la seva tercera victòria consecutiva davant un dels favorits al play-off

El conjunt dirigit per Álex Carrillo ha començat la lliga de la millor manera possible. En un any en el qual els blaugrana es marquen com objectiu l’ascens, sí o sí, el Barça Bàsquet en Cadira de Rodes suma dues victòries en dues jornades.

Aquest dissabte, els de Sant Feliu visiten una pista complicada com és la de l’Elx, un dels equips que aspira a ser a la fase d’ascens. Fins ara, el Barça no ha tingut problemes per superar Discaesports (65-25) i Leganés (52-34), mentre que els de la Comunitat Valenciana tampoc van patir en excés per superar al Miarco Petraher (29-49).

Buscant mantenir el liderat

Una victòria blaugrana deixaria als de Carrillo líders en solitari amb tres victòries en tres jornades i havent superat als tres grans rivals del grup. D’aquesta manera, el Barça podria arribar al mes de desembre en una molt bona situació per deixar encarrilada la classificació per al play-off abans del nou any.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut