Lliga de Campions
Quarts de final
Camp Nou
dimarts 16 d’abril
FC Barcelona
FC Barcelona
Inici del joc (GMT)
20:00
Manchester United Manchester United Manchester United
Manchester United
Els millors seients de l'estadi
Accés exclusiu a la sala VIP
Servei de càtering d'alta qualitat

Escull la teva experiència

ticketing-vipfut-zonas-gallery (2).JPG
Entrades Barça VIP
Compra entrades Des de
955€
Inclou:
  • Seient estàndar (Seients en parella garantits!)
  • Accés exclusiu a la sala VIP
  • Càtering premium i atenció personalitzada
Entrades Barça Entrades Barça VIP Entrades Barça VIP premium
Els millors seients de l'estadi
Selecció automàtica de localitats en parelles
Accés a sala VIP
Servei de càtering i bar
Assistència personalitzada
Accés a sala VIP dintre de l'estadi
Alineacions abans del partit
Retransmissió del partit en pantalles de TV
  • Entrades VIP Premium · Són localitats especials en zones VIP que permeten viure el partit d’una altra manera. A més de veure el joc des d’un punt de vista privilegiat, inclou accés exclusiu a Sales VIP, assistència personalitzada de les hostesses del Club i servei de càtering i bar en tot moment: des de 90 minuts abans del partit, a la mitja part i fins una hora després del partit final. Una exclusivitat que continua amb altres privilegis, com accés a zones de descans i retransmissió del partit en pantalles de TV; i entrega de les alineacions abans del partit.

    Entrades VIP Són localitats estàndard amb accés a tots els serveis VIP i amb vistes a un dels majors espectacles del món. Aquestes entrades inclouen: assistència personalitzada d’hostesses FCB i accés exclusiu a una Sala VIP, on podràs gaudir dels nostres serveis de càtering i bar des de 90 minuts abans del partit, a la mitja part i fins una hora després de forma ininterrompuda. Les compres de VIP garanteixen seients en parelles.

  • Entrades VIP Premium · Quan realitzes la compra de les entrades a través de la nostra web, rebràs dos emails, un primer amb la confirmació de la compra i un segon amb les teves entrades en PDF. No és necessari imprimir-les, pots descarregar-te-les al teu mòbil i presentar-les directament en iniciar la teva experiència.

    Entrades VIP · Rebràs les entrades per email 24-48h abans del partit en format VIP. Les podràs descarregar en el teu mòbil o imprimir-les a casa.

  • El sistema sempre prioritza que tu i els teus acompanyants esteu lo més pròxims possible, es consideren localitats en parella les següents combinacions: localitats contigües, en diagonal, una darrera de l’altra i localitats amb un aficionat o una escala al mig.

Serveis Complementaris

Contacta'ns per email
Tanca l'article