Entrades Futbol

Entrades Futbol

Pàgina web oficial
Reserva online i evita cues
Els millors seients disponibles
Web 100% segura

Recollida d'entrades

 • Actualment, les entrades es poden imprimir en qualsevol dels caixers dels que disposa la xarxa d’oficines de La Caixa. 

 • En cas que la impressió de les entrades no finalitzi correctament, procediu segons un dels 2 punts següents:

  Si s’ ha descarregat l’arxiu PDF de la compra abans de la impressió, no hi ha cap problema. Podeu tornar a imprimir l’entrada/es un cop solucionats els problemes.

  Si no heu guardat l’arxiu, haureu de passar per les taquilles del Club a explicar la incidència i, aleshores, prèvies les verificacions oportunes, i en cas que sigui procedent, se us farà un duplicat de l’entrada.

 • Us detallem a continuació els requisits de recollida, i us donem alguns consells que recomanem que seguiu, ja que us evitarà cues i us facilitarà l’accés a l’Estadi.

  Requisits per a la recollida de les entrades:

  Si les recull el titular: S’ha de presentar amb un document acreditatiu de la seva identitat (DNI, passaport, carnet de conduir) així com amb el correu de confirmació de la compra on apareix la referència de la compra.

  Si no les recull el titular: Qui vingui a retirar les entrades haurà de portar la documentació següent:

  Autorització original signada pel titular de la compra a favor de la persona que retira les entrades. Hi haurà de constar el nom i cognom de les dues persones, detall exprés de les entrades que es vénen a retirar. Caldrà aportar també fotocòpia del DNI o document oficial acreditatiu del titular de la compra i de la persona autoritzada.

  Consells:

  Si teniu pensat recollir les entrades a les taquilles el dia de partit, us aconsellem que passeu fins a 3 hores abans de l’inici de l’enfrontament a retirar-les. En cas de passar més tard, us podeu trobar amb llargues cues a les taquilles que us poden fer demorar l’entrada a l’Estadi fins i tot un cop ja iniciat el partit.

  Abans de fer la cua per retirar les entrades, comproveu que disposeu de tota la documentació requerida. Us evitarà fer cues inútils.

  Un cop disposeu de l’entrada, guardeu-la en un lloc segur; en cas de pèrdua o robatori, no us en podrem fer un duplicat, n’haureu de comprar una altra.

 • Us aconsellem que mireu d’imprimir les entrades anticipadament; us evitarà cues i és el sistema més còmode per disposar de les entrades. Si no disposeu d’impressora a casa vostra, sempre podeu optar per gravar el document PDF en un suport informàtic i imprimir-lo en alguna altra banda.

  Per recollir-les a les taquilles consulteu aquí

 • Si es tracta d’una entrada comprada de qualsevol competició que no sigui la CHL, no ha d’haver-hi cap problema per imprimir les entrades. En cas que n’hi hagi, hauríeu de contactar amb l’OAB per tal de que us verifiquin que tot funciona correctament.

  En la competició de la CHL, i per mesures de seguretat, pot ser que l’opció del P&H no estigui activa. Quan això passa, no hi ha l’opció d’imprimir les entrades en el procés de compra i la recollida s’ha de fer a les taquilles del Club.

 • L’entrada es pot imprimir des de l’ordinador en què s’ha realitzat la compra o bé un cop finalitzat el procés, o bé podeu descarregar-vos l’arxiu de la compra realitzada, guardar-lo al vostre ordinador i imprimir-la en el moment que vulgueu.

  Una altra manera d’imprimir-se les entrades comprades a la web del FCB és anant al submenú (cantonada dreta) “entrades pendents d’imprimir”, i introduir el número de targeta amb el qual es va realitzar la compra.

  Aconsellem que sempre, abans d’imprimir les entrades, descarregueu i guardeu el PDF de la compra. D’aquesta manera, davant de qualsevol incidència en el moment de la impressió, tindreu l’opció de repetir el procés.

  En el darrer cas, i sempre amb una antelació mínima de 3 hores abans de l’inici del partit, podeu recollir les entrades a les taquilles del FC Barcelona. Us comuniquem que aquesta no és l’opció més recomanable, ja que pot ser que hàgiu de fer llargues cues en la recollida que us poden fer demorar l’accés a l’Estadi.

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut