Entrades Futbol

Entrades Futbol

Pàgina web oficial
Reserva online i evita cues
Els millors seients disponibles
Web 100% segura

Consultes sobre la compra online

 • Si se us ha penjat l’ordinador en el moment de confirmar la compra i no en rebeu el correu electrònic de confirmació, podeu verificar si s’ha realitzat correctament anant a la secció de la web d’entrades , on apareix un literal que indica “entrades pendents d’imprimir”. Accedint-hi i omplint les dades que us demanen, podreu verificar si la compra s’ha realitzat correctament o no.

 • Difícilment es donarà el cas en què no trobeu entrades a la venda de cap zona; si això succeeix, és degut al fet que o bé s’ha esgotat la disponibilitat de manera momentània (us aconsellem que ho torneu ha intentar al cap d’una estona), o bé la venda del partit està tancada (a la web s’indicarà si està previst obrir de nou la venda per al partit) o bé hi ha un error tècnic a la web (apareixeria un missatge que indicaria el fet i el derivaria cap a un altre canal de compra).

 • causa de la gran demanda que hi ha d’entrades i que la disponibilitat apareix de manera dinàmica, l’opció de trobar 2 o més seients junts no sempre és fàcil. A mesura que s’aproxima la data del partit és quan hi ha més opcions.

  La nostra recomanació és que, si en el moment en què decidiu fer la compra no trobeu 2 seients junts, compreu entrades mínimament properes (per exemple, a la mateixa boca).

 • L’aforament que el Club posa a la venda és dinàmic, i una part prové de les localitats del Club no abonades, i una altra part del S. LL.

  El que prové del S. LL. es va generant progressivament des que s’obra la venda per al partit fins a la disputa de l’enfrontament. S’ha de tenir present que la gran majoria del S. LL. es genera la darrera setmana del partit. Per tant, us aconsellem que ho aneu provant, consultant la pàgina de venda d’entrades.

  Us informem que en la pàgina web del Club, en l’apartat Compra d’Entrades i en el pas 1, apareix un literal que diu: “No trobes entrades, clica aquí”, on s’especifica amb més detall l’evolució de la disponibilitat d’aforament.

 • A la web, a la fitxa del partit apareix un literal que indica “data i hora pendents de confirmació”. Un cop confirmat el partit, desapareix el literal.

  En l’entrada impresa a casa (Print at home), l’hora de l’enfrontament està indicada sota el literal de la Jornada i Temporada, en cas que el partit estigui confirmat.

  Si l’enfrontament no està confirmat, apareix una data de referència amb una anotació que indica que el dia i l’hora està pendent de ser confirmat.

  Sempre és recomanable verificar la data i l’hora del partit a www.fcbarcelona.cat

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut