Entrades Futbol

Entrades Futbol

Pàgina web oficial
Reserva online i evita cues
Els millors seients disponibles
Web 100% segura

Altres preguntes d'interès

 • No es pot canviar.

 • El FCB aconsella que compreu únicament les entrades en els canals oficials (web del FCB, taquilles del FCB, web Ticketmaster). Existeixen altres canals identificats com a oficials del FCB (Botigues FCB, Turisme BCN, agències).

  El FCB només respondrà per les entrades comprades directament en els seus canals (web del FCB i taquilles del FCB).

  Per incidències amb entrades comprades a d’altres canals, us haureu de dirigir directament al canal / proveïdor al qual les li heu comprat.

 • Davant de qualsevol incidència amb la vostra entrada que cregueu que us pot dificultar l’accés a l’Estadi, us aconsellem que, amb molta antelació (mínim de 3 hores si és el dia de partit), us presenteu a les taquilles del FC Barcelona, on els empleats del Club estudiaran el vostre cas i us donaran la solució escaient.

  Per saber els horaris, mireu la pregunta On puc comprar les entrades? o entreu a aquí.

  En cas de pèrdua o robatori de l’entrada, el Club no podrà emetre’n cap duplicat.

 • En partits puntuals, el FCB posa en marxa una sèrie de promocions destinades a col·lectius concrets.

  Aquestes promocions acostumen a ser aplicables únicament a compres realitzades a través de la web del FCB o de Ticketmaster, tot i que de manera puntual n’hi ha algunes que són aplicables a les taquilles de manera presencial.

  Per saber si un partit té promoció o no, en realitzar la compra a través de la web del FCB o de Ticketmaster, en el pas número se (x) us preguntarà si disposeu d’algun codi promocional; és en aquest moment on heu d’introduir la referència del codi i se us aplicarà directament la promoció en el preu final.

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut