Barça Stadium Tour & Museum

Barça Stadium Tour & Museum

Pàgina web oficial
Sense costos de gestió
Estalvia't la cua
Compra 100% segura

Preguntes sobre visites

  • Totes les experiències que oferim al Barça Stadium Tour & Museum poden durar el que tu vulguis, tot dependrà de la teva curiositat i de la teva afició pel Barça. La mitjana de durada actualment és d'entre 1,5 i 2 hores.

  • L'accés està situat al vestíbul d'entrada, just davant de la Pista de Gel del FC Barcelona. ¿Més pistes? Està entre el Pans & Company i la FCBotiga. Aquí tens el mapa.

  • El Camp Nou és un estadi amb infinitat d'escales, de manera que no tot el recorregut del Tour Camp Nou està adaptat per a persones amb discapacitats físiques. La part accessible és el Museu i la vista panoràmica del camp des de la segona graderia.

    Visites accessibles i amb descompte: CAMP NOU TOUR (ENTRADA BÀSICA) DESCOMPTE 50% A TAQUILLES.

  • Els dies de partit les instal·lacions del Barça es centren totalment en l'enfrontament. Per això, no és possible reservar data per realitzar la visita completa ni les visites guiades.

    El Museu sí que romandrà obert, amb accés a la Sala de Trofeus, la Història i l'Espai Messi. També pots gaudir la vista panoràmica del camp, fins a 3 hores abans de l'inici del partit. I els dies de Champions, aquesta restricció s'estén des del dia abans fins a les 15h de la tarda del mateix dia del partit.

Relacionat

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut