Barça Stadium Tour & Museum

Barça Stadium Tour & Museum

Pàgina web oficial
Sense costos de gestió
Estalvia't la cua
Compra 100% segura

Preguntes sobre entrades

 •  

  Recomanem adquirir les entrades online amb la màxima antelació possible. Tenim una quota limitada d'accessos per garantir la comoditat dels visitants durant la visita i alguns tipus d'entrada o sessions s'omplen molt ràpid.

  Sobretot, si reserveu un dels nostres Tours Guiats l'antelació és important si vols garantir la teva plaça, ja que s'esgoten ràpid!

  Si ets un grup gran o una escola, heu de realitzar la compra per anticipat. També és molt senzill, en aquest cas has d'accedir aquí

 • Si, sempre trobaràs el preu més econòmic a la nostra web oficial. A taquilles a part de fer llargues cues, adquiriràs les teves entrades amb costos de gestió, i pot ser que hagis d'esperar més per entrar segons la disponibilitat de cada sessió.

 • Sempre has de presentar a l'accés del museu el teu document acreditatiu. En cas contrari no se't permetrà l'accés amb descompte i hauràs de pagar la diferència a taquilles.

 • Els socis titulars del carnet tenen entrada gratuïta! Per accedir al Stadium Tour & Museum només hauran de presentar el carnet a l'Accés principal.

  No cal tenir cap entrada, pots venir directament. Ens encanta que vingueu de visita!

Relacionat

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut