Organització

Organització

Comissió de Penyes

L’Àrea Social del FC Barcelona assumeix les funcions de manteniment, impuls i desenvolupament de les relacions del Club amb les Penyes Oficials del FC Barcelona

La Comissió Social i la Comissió de Penyes són dues entitats que col·laboren amb la Junta Directiva i que estan destinades a desenvolupar, especialment, activitats dins de l’Àrea Social. S’anomenen i es renoven cada temporada per la Junta Directiva del FC Barcelona.

La funció principal d’ambdues comissions és la de representar el FC Barcelona en els diferents actes i activitats —tant socials, institucionals o esportius que així ho requereixin, i molt especialment en aquells organitzats per penyes— com a ambaixadores del Club.

Un dels seus objectius és el de transmetre i fomentar el sentit i els valors històrics del barcelonisme, així com el civisme, la integració social, l’esportivitat, la solidaritat, la democràcia, la catalanitat, la universalitat i altres aspectes que reflecteixen el compromís del FC Barcelona amb la societat.

Un altre dels objectius és ajudar i desenvolupar activament el posicionament solidari i global de “més d’un club al món” (projectes de la Fundació com ara l'Unicef i Escoles Solidàries).

També volen col·laborar en la promoció de la institució del FC Barcelona arreu.

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut