L'equip de la pel·lícula 'Campeones' visita el FC Barcelona

L'equip de la pel·lícula 'Campeones' visita el FC Barcelona

Una delegació del film ha estat convidada pel Club a visitar el Camp Nou Experience, a veure el partit de futbol contra el Betis i a realitzar un partidet d’exhibició al Palau Blaugrana

L’equip de campions més entranyable del moment no juga en cap lliga esportiva; ni tan sols cal buscar-lo al món de l’esport. Es troba al món del cel·luloide. Són els protagonistes de la pel·lícula Campeones, dirigida per Javier Fesser. Un film que explica la història d’un grup de joves amb discapacitat intel·lectual que formen un equip de bàsquet a les ordres d’un entrenador professional, interpretat per l’actor Javier Gutiérrez.

El FC Barcelona, de la mà de Special Olympics Catalunya, ha convidat aquest diumenge els actors que interpreten els jugadors d’aquest equip de bàsquet a conèixer les instal·lacions del FC Barcelona i a gaudir de l’activitat esportiva del dia. El grup, format per deu joves amb discapacitat intel·lectual i els seus acompanyants, ha visitat el Camp Nou Experience i ha assistit al partit Barça-Betis. Han estat rebuts a la Llotja per Josep Maria Bartomeu, i s’han fet una fotografia de grup amb el president blaugrana, el vicepresident primer Jordi Cardoner, el directiu responsable del bàsquet, Joan Bladé, el directiu Emili Rousaud, l’exjugador del Barça Roger Grimau i el seu germà Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya.

Després, l’equip de campions es traslladarà al seu espai natural, el parquet, en aquest cas el del Palau Blaugrana, per veure el Barça Lassa-Múrcia. A més, a la mitja part tindran l’oportunitat de trepitjar la pista. La megafonia presentarà l’equip, les cheerleaders els faran el passadís i disputaran un minipartit davant de l’afició. Finalment, el directiu del FC Barcelona responsable del bàsquet, Joan Bladé, acompanyat de Juan Carlos Navarro i Roger Grimau, els farà entrega d’unes samarretes commemoratives. L’equip de Campeones es farà també una fotografia de grup amb els jugadors del Barça Lassa, acompanyats d’una representació d’esportistes de Special Olympics Catalunya.

La pel·lícula Campeones retrata amb sensibilitat i sentit de l’humor el món de la discapacitat intel·lectual, fugint de tòpics i aportant una visió desacomplexada d’aquesta condició. Estrenada a l’abril, s’ha convertit en el gran fenomen de taquilla del cinema espanyol d’aquest 2018. Al setembre l’Acadèmia de cinema espanyol la va escollir com a candidata a representar Espanya en la cursa per aconseguir l’Òscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa. La cinta de Fesser competirà amb 86 pel·lícules més d’arreu del món per la preuada estatueta, que s’entregarà a Hollywood al febrer del 2019.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut