Pepe Rodríguez: Un ‘Masterchef’ a La Masia

Pepe Rodríguez: Un ‘Masterchef’ a La Masia

El conegut ‘chef’ del programa televisiu va realitzar un taller amb els joves residents a La Masia

Cuinar és un art i com tot a la vida transmet uns ensenyaments. Amb aquest propòsit La Masia va convidar a Pepe Rodríguez, conegut presentador i ‘Chef’ del programa ‘Masterchef’, a fer una taller de cuina amb gran part dels nois que viuen a la residencia blaugrana. Va ser una experiència plena d’ingredients, cuina i educació.

Treball en equip

El popular cuiner es va dirigir als joves de La Masia per explicar quin havia estat el seu camí per arribar a on està actualment. Els hi va transmetre idees sobre l’esforç, el treball en equip i la disciplina i posteriorment els va fer preparar diversos plats.

Els joves es van dividir en cinc grups, cadascú identificat amb un davantal de color, i van tenir que escollir els ingredients que tenien preparats i durant 15 minuts van realitzar diversos plats freds i postres, on van combinar pa, fruita, embotits, xocolata, cremes, salses…

L’espai on van cuinar va ser tota una experiència de treball col·lectiu. Mentre uns tallaven el menjar, altres emplataven i, els més artistes, donaven el toc final. La presentació i la neteja del material utilitzat també eren punts a favor.

Un ‘Chef’ exigent

Un cop va finalitzar el temps per preparar els plats, el capità de cada equip va presentar al ‘Che’ Pepe Rodríguez el seus plats. Amb l’estil característic que es pot veure en el programa ‘Mastechef’ Rodríguez va valorar amb ironia i bon humor les creacions dels joves blaugranes.

Aplaudiments finals per tancar un taller ple de bon ambient on els responsables de La Masia van quedar molt satisfets de la feina feta per tots.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut