Comencen les sessions participatives online per a les penyes

Comencen les sessions participatives online per a les penyes

Per tal de mantenir una relació més pròxima amb les seves penyes i penyistes d’arreu del món, el FC Barcelona engega avui una serie de reunions telemàtiques que comptaran amb la presència de destacats membres de la Junta Directiva

A les 19 hores d’avui, 16 de novembre, tindrà lloc la primera sessió participativa amb les penyes del FC Barcelona, amb la presència del directiu Josep Ignasi Macià, responsable de l’Àrea Social. Estan convocades les penyes del Barcelonès Est i del Barcelonès Oest.

En aquestes sessions les penyes rebran de primera mà informació sobre l’actualitat del Club i l’Espai Barça i seran assabentades amb detall del procés de registre de penyistes. En aquest sentit, és destacable la millora que hi haurà en la segona fase del projecte del portal de tràmits online, per tal que les gestions entre les penyes i el Club esdevinguin tan àgils com sigui possible. 

En la darrera part de la reunió, les penyes podran resoldre els dubtes que tinguin, sobre aquest projecte o altres temes relacionats amb el moviment penyístic. A cadascuna de les sessions hi poden assistir fins a tres persones de la mateixa penya, que s’han d’inscriure mitjançant un formulari que han rebut prèviament per correu electrònic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut