Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

El FC Barcelona vol desmentir continguts de la informació que avui dijous 11 de maig del 2023 publica El Confidencial

El FC Barcelona vol desmentir continguts de la informació que avui dijous 11 de maig del 2023 publica El Confidencial amb el titular següent: “Hacienda multa al Barça con 15 millones tras detectar pagos a jugadores con coches Audi y vuelos chárter”.

Concretament el FC Barcelona fa les següents apreciacions i correccions al contingut publicat:

Que el Club va ser inspeccionat pels exercicis 2015/2016 a 2017/2018, tancant-se la inspecció a juliol de 2021.

De les suposades irregularitats de què parla El Confidencial en el seu article, cap dels temes esmentats va ser sancionat per Hisenda. 

Les sancions de què parla l´article, i que van ser recorregudes davant el Tribunal Econòmic Administratiu Central, fan referència a un altre assumpte, com és el tractament fiscal dels pagaments realitzats als agents dels jugadors.

Al respecte, el Barça vol subratllar que a l’abril del 2023  el Tribunal Econòmic Administratiu Central ha estimat els recursos presentats pels advocats del Club, anul·lant les sancions  relatives a l´Impost sobre la Renda de les Persones Físiques i de l’Impost sobre la Renda dels No Residents. És d´esperar que en breu s’anul·li també la sanció relativa a l’Impost sobre el Valor Afegit, en fer referència també al tractament fiscal dels pagaments realitzats a agents de jugadors.

El Club demanarà la rectificació de la informació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut