Robert Lewandowski i Jana Fernández sorprenen els jugadors de la Barça Academy Varsòvia

Robert Lewandowski i Jana Fernández sorprenen els jugadors de la Barça Academy Varsòvia

La Barça Academy polonesa està duent a terme aquestes dies una Barça Academy Clinic a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Els jugadors dels primers equips del FC Barcelona Robert Lewandowski i Jana Fernández han visitat un grup d’una quarantena de jugadors de la Barça Academy Varsòvia que aquests dies estan fent un Barça Academy Clinic a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El crac polonès ha deixat bocabadats els seus joves compatriotes, que estan gaudint d’una experiència 100% Barça durant una setmana, als quals ha sorprès durant el seu entrenament matinal.

Els esportistes de la Barça Academy Varsòvia han tingut l’oportunitat de poder compartir fins i tot uns tocs de pilota amb l’actual Pitxitxi de LaLiga i Bota d’Or del 2022 i fins i tot han pogut fer-li algunes preguntes i escoltar alguns dels seus consells en el seu desig d’arribar a convertir-se en jugadors professionals de futbol. 

jana ok

També ha visitat la delegació polonesa la defensa del primer equip femení del FC Barcelona Jana Fernández, que va arribar als equips formatius del Club després d’haver format part durant dues temporades dels equips de la Barça Escola Barcelona. La Jana va poder compartir amb els joves diferents moments del seu entrenament i també es va sumar a fer uns rondos i va poder compartir amb ells la seva vida lligada al FC Barcelona com a esportista des de fa més d’una dècada. La Jana, juntament amb l’Èric García, són actualment els jugadors dels primers equips del Club que han sorgit de la Barça Escola, un fet que també compartia fa unes setmanes l’Héctor Bellerín. 

Aquestes trobades dels jugadors i jugadores dels primers equips del Club amb esportistes de les Barça Academy d’arreu del món s’estan produint amb motiu del rodatge de la sèrie ‘We are the Academy’, que està registrant Barça Studios i que es començarà a emetre durant els pròxims mesos a BarçaTV+.

Lewandowski_BarçaAcademy- ok

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut