Campiones tot terreny de la mà de CUPRA

Campiones tot terreny de la mà de CUPRA

Les jugadores de l’equip femení deixen la pilota de futbol durant una estona i se sotmeten a una sessió de pàdel impartida per Paula Josemaría i Ari Sánchez, segones al rànquing de World Padel Tour

Les jugadores del primer equip femení Alexia Putellas, Ana Maria Crnogorčević, Asisat Oshoala, Fridolina Rolfo, Lucy Bronze i Sandra Paños s’han sotmès a un repte que les ha fet sortir de la seva zona de confort.

Amb aquesta acció, CUPRA, Global Partner del FC Barcelona, ha volgut unir el millor del pàdel femení amb el millor del futbol femení en un escenari únic com és l'Spotify Camp Nou. No debades CUPRA és coneguda per haver dinamitzat el món del pàdel a nivell global amb el  patrocini del circuit mundial d’aquest esport i col·laborant amb aquestes dues esportistes, entre d’altres.

Així doncs, les jugadores de Jonatan Giráldez han assumit el repte de canviar la pilota de futbol per la pala de pàdel i han participat en una sessió de tecnificació d’aquest esport impartida per Paula Josemaría i Ari Sánchez, jugadores professionals de pàdel, segones en el rànquing de World Padel Tour i ambaixadores globals de pàdel de CUPRA. 

 

Pàdel i "Trunk Challenge"

La sessió ha tingut lloc en una pista construïda a l’esplanada de tribuna de l’Spotify Camp Nou. Abans, però, les campiones de pàdel han visitat les cracs blaugrana a la Ciutat Esportiva durant un dels entrenaments. Des d’allà, conduint uns CUPRA Born, s’han dirigit a l’Estadi on un rectangle de joc, molt diferent al que elles estan acostumades, les estava esperant.

A més de practicar la seva voleia i el seu revés, les futbolistes també han sotmès les jugadores de pàdel a una sessió de tocs de pilota. Finalment la jornada esportiva ha acabat amb un bon grapat de rialles gràcies a un “Trunk Challenge”, en què han hagut de ficar la pilota, d’un sol toc, al maleter d’un CUPRA Born.

Posteriorment les esportistes han compartit una xerrada en què han revelat experiències sobre el joc en equip i sobre com la unió fa la força. “Si l’Ari juga de forma individual i jo faig el mateix, el nostre joc no arriba enlloc”, ha assegurat la Paula. En aquest sentit Alexia Putellas ha recordat que “és molt important jugar conjuntament”, i ha afegit: “Crec que una de les millors coses dels esports d’equip és el suport que reps de les teves companyes; quan et lesiones, quan tens un mal partit, t’ajuden, encara que sigui sense fer res d’especial”.

Tot plegat ha estat enregistrat per l’equip de CUPRA i s’ha transformat en diverses peces audiovisuals que es poden gaudir a les xarxes socials de l’Automotive Partner del Club i de l’equip de futbol femení.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut