El Barça apel·la els culers a través d'una carta oberta llegida per Xavi Hernández

El Barça apel·la els culers a través d'una carta oberta llegida per Xavi Hernández

‘Tu ets el Barça’ és el lema de la campanya que llança el Club amb un vídeo que posa èmfasi en el fet que els aficionats i aficionades també juguen un rol essencial al camp i sense ells “el Barça no existeix”

El primer equip del Barça viu un bon moment després d’haver-se proclamat campió de la Supercopa d’Espanya, un títol que van assolir en derrotar el Reial Madrid (3-1) a Riad, i amb les últimes jornades de Lliga en què ha continuat sumant de tres en tres, tancant la primera volta encaixant només set gols en contra. Amb el lema Tu ets el Barça, el FC Barcelona vol llançar avui un missatge de confiança i compromís als seus socis i sòcies, aficionats i aficionades d’arreu del món, a través d’un vídeo amb Xavi Hernández que posa èmfasi en el paper clau que juguen en els dies de partit i la gran rellevància que també tenen per al Club, ja que no només “són del Barça”, sinó que ells “són el Barça”. Aquesta és una de les frases que formen part d’aquesta carta oberta llegida per l’entrenador del primer equip i que busca transmetre aquest missatge d’ànim, amb l’objectiu de seguir omplint l’Spotify Camp Nou en tot el que queda de temporada.

I és que la història del Club no és només una història d’èxit, sinó que sobretot és una història de persistència, superació i ambició, que sempre ha comptat amb el suport de la seva afició, estant al costat de l’equip fins i tot en els moments més difícils. És per això que la nova campanya apel·la a tots aquells espectadors i espectadores que acompanyen l’equip partit rere partit i que ocupen cadascun dels seients de les graderies de l’Estadi, remarcant així que sense els culers, “el Barça no existeix”.

Es tracta d’una peça emotiva que té com a protagonistes tots aquells que s'asseuen a les cadires blaves, granes i grogues i que són imprescindibles, ja que una afició entregada és tan important com una bona defensa o un gran entrenador. Al llarg de la lectura d’aquesta carta oberta, Xavi Hernández es dirigeix als culers i va perfilant els diferents tipus d'espectadors i espectadores –“el que canta als passadissos, els de les banderes, el que es posa nerviós quan xuten un penal i la que no falla mai”-, mentre es mostren imatges reals d’ells i elles amb l’ambient d’un dia de partit.

I és precisament aquest enèrgic missatge, basat en la importància que els fans tenen per al Barça, el que aquest vídeo sota el lema Tu ets el Barça vol transmetre. A més, també s’ha volgut sumar a la campanya de la plantilla del primer equip, els membres de la reforcen el missatge de la campanya a tots els culers i els hi demanen el seu suport als partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut