El Barça rep el cos consular de Barcelona

El Barça rep el cos consular de Barcelona

El president Joan Laporta i membres de la Junta Directiva celebren una trobada amb els representants de 50 països acreditats a la ciutat

Una cinquantena de membres del cos consular acreditats a Barcelona van assistir aquest dimarts a l’Spotify Camp Nou convidats pel president Joan Laporta per compartir un dinar a la Sala Roma. Un acte en què el president Laporta va estar acompanyat del vicepresident primer Rafael Yuste, de la vicepresidenta de l’Àrea Institucional, Elena Fort, del vicepresident de l’Àrea Econòmica, Eduard Romeu, i dels directius Josep Cubells, Xavier Barbany, Miquel Camps, Josep Ignasi Macià, Àngel Riudalbàs i Joan Solé.

Els membres del cos consular van tenir l’oportunitat de visitar l’Spotify Camp Nou i el Museu del Barça, i posteriorment es van fer una fotografia de família a la gespa de l’Estadi, abans de dirigir-se a la Sala Roma per celebrar el dinar oficial.

En el marc de la trobada, el president Laporta va voler dirigir unes paraules d’agraïment als cònsols i consolesses per la seva tasca i per la seva contribució a incrementar el coneixement en els seus països del que és i el que significa el FC Barcelona i el ser ‘Més que un Club’.  “Teniu aquesta facultat de difondre la imatge del Barça per tot el món. I això per nosaltres és molt important ”, va destacar el president.

Els membres del cos consular assistents a l’acte representen diferents països d’Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia. I entre ells, hi havia també l’expresident blaugrana i actual cònsol de les Seychelles, Joan Gaspart.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut