El FC Barcelona inaugura la seva vuitena Barça Store al centre comercial Westfield La Maquinista

El FC Barcelona inaugura la seva vuitena Barça Store al centre comercial Westfield La Maquinista

El nou establiment, gestionat al 100% pel Club, obre les seves portes aquest dijous 6 d’octubre i comptarà amb la visita dels directius Aureli Mas i Miquel Camps i el jugador del primer equip Jules Kounde

El FC Barcelona inaugura la seva vuitena botiga gestionada 100% pel Club i avança en el seu pla d’expansió del negoci retail a través de la societat Barça Licensing & Merchandising (BLM), creada al juny de 2018. Així, una nova Barça Store obre les seves portes avui dijous 6 d’octubre en una de les zones més concorregudes i privilegiades del centre comercial Westfield La Maquinista, i comptarà amb la presència dels directius del Club, Aureli Mas i Miquel Camps, així com Jules Kounde, jugador del primer equip masculí, que visitarà la botiga de 18.30 h a 19.15 h.

La Barça Store de Westfield La Maquinista compta amb un total de 297 m2 distribuïts en una única planta, i ofereix un espai d’experiències 100% Barça amb un disseny continuista al de botigues com la de Canaletes o la de la T1 de l’Aeroport. Amb una de les localitzacions més cèntriques del recinte comercial situat en el barri de Sant Andreu de Barcelona, es tracta d’un establiment amb què l’entitat blaugrana aposta pel públic local com a gran protagonista, a diferència de la resta de les Barça Store, que es troben a zones més turístiques.

D’aquesta manera, el Barça compta amb un nou punt de venda a la ciutat de Barcelona i es converteix en el vuitè store oficial gestionat al 100% pel Club, sumant-se així als del Camp Nou, Canaletes, Passeig de Gràcia, La Roca Village, Sagrada Família, i l’aeroport de Barcelona T1 i T2.

Productes 100% Barça

Amb aquest nou establiment, el FC Barcelona segueix un concepte continuista que serveix com a base comuna per al disseny de tots els establiments que s’obren sota el projecte de BLM, combinant les noves tecnologies i elements característics de la tradició del Club, amb l’objectiu d’oferir una experiència única a tots aquells culers que vagin la botiga. Així, les pantalles LED on es reprodueixen imatges del Camp Nou i el so dinàmic i envolupant transportaran els visitants a l’ambient i les emocions de l’Estadi.

Aquells que visitin la nova Barça Store de Westfield La Maquinista trobaran a partir d’avui totes les equipacions oficials de la nova temporada 2022/23 dels equips del FC Barcelona, la roba d’entrenament i la resta de col·leccions 100% Barça, disponibles de manera exclusiva en els punts de venda gestionats directament pel Club. Entre les propostes de streetwear pensades per al dia a dia destaquen la càpsula ‘Organic Cotton Collection’, per a dona i nens i nenes realitzada amb cotó orgànic 100% reciclat, la ‘Tape’, inspirada en l’estètica sport anglesa dels anys 90, la ‘Color Block’, dissenyada a partir de l’art urbà de Brooklyn i combinat amb un toc retro, o la col·lecció ‘Gallina de Piel’. A més, als 1.000 primers clientes que visitin la botiga se’ls regalarà una tote bag exclusiva del Barça.

Una aposta consolidada pel control del ‘retail’

El juliol del 2018, el FC Barcelona va recuperar l'explotació dels seus drets de marxandatge, que fins aleshores explotava FCB – Merchandising, una empresa 100% propietat de Nike. Des d'aleshores, el Barça va assumir directament la gestió creant BLM, per tal de recuperar el control directe de la marca per poder continuar amb la seva expansió global.

Una aposta estratègica, que inclou la creació d'una xarxa de centres de venda oficials gestionats 100% pel FC Barcelona, dels quals la botiga de Canaletes és l'establiment insígnia i la segona més gran en termes de superfície, darrere de la botiga del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut