El Barça Femení jugarà els partits de Champions contra el Bayern i el Rosengard  a l’Spotify Camp Nou

El Barça Femení jugarà els partits de Champions contra el Bayern i el Rosengard a l’Spotify Camp Nou

Els xocs de la fase de grups es disputaran el 24 de novembre a les 18.45 h contra el conjunt alemany i el 21 de desembre a les 21.00 hores contra l’equip suec

El Barça Femení tornarà aquesta temporada al l’Spotify Camp Nou per disputar dos dels tres partits de la fase de grups de la Champions de la temporada 2022/23. En concret, l’equip dirigit per Jonatan Giráldez jugarà a l’Estadi contra el Bayern de Munic i el FC Rosengard, el 24 de novembre i el 21 de desembre, respectivament.

En el cas del partit contra el Bayern, que tindrà lloc el 24 de novembre a les 18.45 hores (CEST), el Club anunciarà pròximament quan es posaran a la venda les entrades. En aquest cas, igual que la temporada passada, els socis i sòcies disposaran de 24 hores de prevenda exclusiva, en què es posaran a disposició dels associats fins a un màxim de 40.000 localitats i cadascun d’ells podrà demanar fins a un total de 4 tiquets amb un 50% de descompte sobre el preu de venda al públic general. Així, els preus de cada localitat,  amb el descompte, oscil·laran entre els 6 € i els 13 € per entrada. 

Passades aquestes primeres 24 hores de venda exclusiva per a socis i sòcies, s’obrirà la venda a la resta d’aficionats i aficionades, a uns preus d’entre 11 i 26€.

Cal destacar, però, que els socis i sòcies podran seguir beneficiant-se de la promoció del 50% de descompte fins passat el període exclusiu de prevenda i fins a exhaurir localitats.

Aquestes condicions seran vàlides per al partit contra el Bayern de Munic, mentre que el Club anunciarà en les pròximes setmanes les condicions relatives al FC Rosengard, que es disputarà el 21 de desembre a les 21.00 hores (CEST).

El Femení a l'Spotify Camp Nou

Aquesta serà la tercera vegada que el Barça Femení disputarà un partit de UEFA Women’s Champions League a l’Spotify Camp Nou. El primer va tenir lloc el 30 de març del 2022 contra el Reial Madrid, amb l’assistència de 91.553 espectadors, mentre que el segon va ser contra el Wolfsburg el 22 d’abril, davant de 91.648 persones. En tots dos casos, es va batre el rècord mundial d’assistència de públic en un partit de futbol femení.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut