Set blaugranes, entre els nominats i nominades a la Pilota d'Or

Set blaugranes, entre els nominats i nominades a la Pilota d'Or

Lewandowski per a la Pilota d'Or masculina, Rolfö, Bronze, Alexia, Aitana i Oshoala per a la Pilota d'Or Femenina i Gavi per al Trofeu Kopa, són tots els nominats culers

Aquest divendres 12 d'agost, la revista France Football ha donat a conèixer els nominats als premis de la Pilota d'Or (masculina i femenina) i el premi Kopa, dedicats a designar al millor jugador i jugadora de la passada temporada i al millor jugador jove. 

El nou fitxatge blaugrana, Robert Lewandowski, ha estat seleccionat entre els 30 nominats que opten a la Pilota d'Or masculina.

D'altra banda, entre les 20 nominades, una quarta part són culers: Fridolina Rolfö, Lucy Bronze, Alexia Putellas, Aitana Bonmatí i Asssat Oshoala han estat nominades per a la Pilota d’Or Femenina. Alexia, guanyadora de l'edició anterior, defensarà el guardó.

A més, Gavi, tot i ser dos anys més jove que alguns dels seus contrincants nominats, ha estat seleccionat entre els finalistes per al Trofeu Kopa, que premia al millor jugador jove (sub-20) del món i que el curs passat va guanyar Pedri.

Els cracs culers, sempre presents 

La presència de l'entitat blaugrana ja és una habitual en aquests premis. Són molts els representants blaugranes que han estat guardonats amb la Pilota d’Or: Luis Suárez (1966), Johan Cruyff el 1973 i el 1974, Hristo Stoichkov el 1994, Rivaldo el 1999, Ronaldinho el 2005 i Messi el 2009, el 2010, el 2011, el 2012, el 2015 i el 2019, a part de la Pilota d'Or femenina i el Premi Kopa concedits respectivament a Alexia Putellas i Pedri a l’última edició del premi. 

_GPF7557

Aquesta serà la 66a edició d’aquests premis i els guanyadors definitius seran anunciats el pròxim dimecres 17 d’octubre a París. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut