El FC Barcelona millora la qualificació del seu rating

El FC Barcelona millora la qualificació del seu rating

El club ha passat de tenir un BBB negatiu a un BBB estable, segons l’agència DBRS Morningstar

El FC Barcelona està en disposició d'anunciar que l'agència de qualificació DBRS Morningstar ha emès la cobertura de qualificació sobre el Club atorgant-li una qualificació de BBB amb perspectiva estable, cosa que reflecteix una millora significativa respecte a la qualificació anterior emesa per l'agència Fitch.
 
La qualificació destaca les accions positives preses per la Junta Directiva per millorar la situació financera de l'Entitat, la competitivitat esportiva i els acords amb socis estratègics, així com l'expectativa que el FC Barcelona aconsegueixi els resultats positius a l'exercici 2022/23. És important destacar que la qualificació de DBRS també ha tingut en compte el projecte Espai Barca i el finançament relacionat per determinar-ne la perspectiva estable.
 
La qualificació de DBRS de la perspectiva financera de FC Barcelona mostra la confiança dels mercats financers pel que fa a les decisions del Club, la millora dels indicadors financers i possibilita continuar amb el desenvolupament del pla estratègic aprovat per la Junta Directiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut