Kounde visita el Museu i la Barça Store de l’Spotify Camp Nou

Kounde visita el Museu i la Barça Store de l’Spotify Camp Nou

El nou jugador blaugrana ha fet un recorregut per les instal·lacions de l’Estadi, durant el qual també ha tingut l’oportunitat de gaudir de l’experiència del Barça Virtual Dream i visitar el Barça Café

Jules Kounde ha tingut l’oportunitat de conèixer de més de prop la història del Club i les instal·lacions blaugrana després de visitar el Museu del FC Barcelona i la Barça Store de l’Spotify Camp Nou.  Així mateix, el defensa francès també ha pogut gaudir de la nova experiència de realitat virtual Barça Virtual Dream, amb què l’usuari pot interactuar de manera activa amb l’entorn a través d’un avatar que emula els jugadors i jugadores blaugrana.

La seva visita a les instal·lacions s’ha iniciat precisament amb la realització d’aquesta experiència virtual, i després ha visitat el Museu, on ha pogut signar també el llibre de visites,  i ha  recorregut les sales on es recull la història del Club.

Posteriorment, ha anat a la Barça Store de l’Spotify Camp Nou, on ha estampat el seu nom a la primera equipació, mentre que després s’ha desplaçat al Barça Café, la proposta d’oci i restauració del Club que s’ubica a la Rambla del Barça. Aquí, Kounde ha tingut l’oportunitat de preparar un cafè, en què ha creat l’escut del Barça sobre l’escuma.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut