El FC Barcelona tanca la temporada 2021/22 amb 16 títols

El FC Barcelona tanca la temporada 2021/22 amb 16 títols

La lliga de futbol sala és la última que se suma a la llarga llista de trofeus que, aquest curs, han aconseguit els primers equips professionals del Club

1, 2, 3... i fins a 16 vegades el FC Barcelona ha aixecat aquesta temporada un títol amb els diversos primers equips professionals. L’últim, el que aquest dissabte va assolir el Barça de futbol sala a Palma, després de derrotar l’equip balear en el segon partit de la sèrie final del play-off pel títol de lliga (2-4)

D’aquesta manera, es tanca una nova temporada en què s’ha tornat a posar en valor el ‘Més que un Club’. Especialment també per la consecució de la Champions d’handbol i de futbol sala, que fan que el Barça sumi un total de 45 títols europeus al llarg de la seva història. 

mini_Handbol, Champions - VICTOR SALGADO

Colònia i Riga com a colofó

Precisament aquests dos equips, que es van proclamar reis d’Europa a Colònia i a Riga respectivament, són els més llorejats del curs, amb 6 i 4 títols. I és que tots dos conjunts han viscut un camí semblant que els ha portat a una temporada excel·lent, després d’un relleu a la banqueta en l’inici de curs.

L’handbol de Carlos Ortega ha acabat celebrant la Lliga, la Copa del Rei, la Copa Asobal, la Supercopa d’Espanya i la Supercopa Catalana, a banda de la ja esmentada Lliga de Campions. Així, l’únic títol que es va escapar va ser la Super Globe que es va disputar l’octubre passat. 

Pel que fa a l’equip de futbol sala, Jesús Velasco s’ha estrenat a la banqueta culer amb quatre títols de cinc possibles: la Lliga de Campions, la Copa d’Espanya, la Supercopa d’Espanya i la Lliga. En aquest cas, la Copa del Rei ha estat l’únic títol que ha separat del ple total a un equip que fa vibrar el Palau cada setmana. 

mini_DSC_4169

Triplet nacional per al Barça Femení

El Barça Femení segueix sent un fix en el palmarès global temporada rere temporada. Aquest any, els números de les de Jonatan Giráldez han tornat a ser brillants, amb només dues derrotes en una campanya que es va tancar amb la Lliga, la Copa de la Reina i la Supercopa d’Espanya, a banda d’un subcampionat europeu a Torí. 

mini_Femeni, Copa de la Reina - GERMAN PARGA

També formen part d’aquesta llista el Barça d’hoquei patins, que suma la Copa del Rei i la Lliga Catalana, mentre que el primer equip de bàsquet ho fa amb la Copa del Rei aconseguida a Granada en una final contra el Reial Madrid.

El rècord, de 19 títols

Al llarg de la història del Club, el rècord de títols en una mateixa temporada per part dels primers equips professionals del Club és de 19. En els últims anys, s’han assolit en tres ocasions: la temporada 2018/19 (2 de futbol masculí, 1 de futbol femení, 1 de bàsquet, 6 d’handbol, 5 d’hoquei patins i 4 de futbol sala), la 2017/18 (3 de futbol masculí, 2 de futbol femení, 2 de bàsquet, 6 d’handbol, 4 d’hoquei patins i 2 de futbol sala) i la 2014/15 (4 de futbol masculí, 2 de futbol femení, 1 de bàsquet, 7 d’handbol, 4 d’hoquei patins i 1 de futbol sala).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut