Els socis i sòcies compromissaris decideixen el futur econòmic del Club en l’Assemblea telemàtica

Els socis i sòcies compromissaris decideixen el futur econòmic del Club en l’Assemblea telemàtica

4.478 representants de la massa social estan convocats a partir de les 18.30 h per votar si estan d’acord en l’activació dels mecanismes econòmics de BLM i els drets de televisió

El FC Barcelona afronta aquest dijous 16 de juny una cita crucial amb els socis i sòcies compromissaris, una Assemblea Extraordinària, que es celebrarà en format telemàtic, amb l’objectiu d’aprovar unes solucions per redreçar la situació econòmica del Club que, com va afirmar el president Joan Laporta davant els senadors, és la clau de volta per refermar la normalitat institucional, econòmica i esportiva de l’Entitat.

Els 4.478 socis i sòcies que van ser escollits per sorteig per representar la massa social com a compromissaris, estan convocats a les 18.30 hores en primera convocatòria i a les 19.00 hores en segona. En el primer punt  de l’ordre del dia, el president Joan Laporta demanarà confiança als compromissaris i compromissàries i el seu vot favorable a les propostes que s’hauran de votar en els punts dos i tres, que comptaran amb les explicacions prèvies del vicepresident econòmic Eduard Romeu. 

Primer, la Junta Directiva demanarà: “Autorització per a l’adquisició per part d’un o més inversors d’una participació minoritària del capital social de la societat (fins al 49,9%)”. A continuació, els compromissaris votaran: “l’Autorització per a la cessió a un o més inversors de fins al 25% dels ingressos per a l’explotació dels drets de televisió corresponents a la competició organitzada per la Liga Nacional de Fútbol Profesional i/o l’obtenció de finançament sobre la base dels esmentats drets de televisió”. 

Com ha explicat el president Laporta i el vicepresident Romeu en les diferents compareixences públiques en els darrers dies, els socis i sòcies han de prendre unes decisions que marcaran el futur del Club i que, en cas d’aprovar-se, donaran tranquil·litat econòmica, atès que permetran aconseguir els ingressos necessaris per tancar l’exercici amb beneficis, tenir fons propis positius, anar retornant el deute i poder fer les inversions necessàries en els equips professionals per fer-los més competitius.

Intervencions dels compromissaris i compromissàries

Abans de les votacions, es procedirà a respondre les preguntes que els compromissaris hauran fet arribar a través del web els darrers dies, i també a les que puguin fer en directe a través del sistema de videoconferència, des de la sala virtual. En el darrer punt de l’ordre del dia referent al torn d’intervencions, les qüestions que es vulguin plantejar es podran efectuar per videoconferència en el  mateix moment de l’Assemblea.

Com acreditar-se a l'Assemblea?

Des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador, caldrà accedir a www.fcbarcelona.cat, on hi haurà visible de manera destacada l'espai dedicat a l'Assemblea, des d'on els socis compromissaris hauran d'acreditar-se per poder participar i emetre el seu vot en moment de la votació.

Per formalitzar aquesta acreditació, primer caldrà identificar-se amb la clau de soci, el codi personal (PIN) i la data de naixement. Seguidament, el soci compromissari rebrà un SMS en el seu telèfon mòbil amb una xifra de 6 números que caldrà introduir per verificar la seva acreditació. Per aquest motiu, és totalment necessari que els socis tinguin actualitzades les seves dades per no tenir cap inconvenient per accedir a l’Assemblea virtual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut