Els i les Culers ja poden jugar un partit al Camp Nou

Els i les Culers ja poden jugar un partit al Camp Nou

Durant aquest mes de juny, els aficionats i aficionades del FC Barcelona que així ho desitgin tindran l’oportunitat de jugar a l’Estadi i sentir-se per un dia membres de l’equip blaugrana

L’oportunitat de jugar un partit al Camp Nou és probablement un dels somnis més estesos entre el barcelonisme. Ara, qui ho desitgi ho podrà fer realitat, ja que durant aquest mes de juny el Club obrirà l’opció de poder saltar a la gespa de l’Estadi més gran d’Europa.

És el segon any en què el Club posa a disposició dels fans aquesta experiència única en què els seguidors i seguidores del Barça tindran l’oportunitat de jugar en el mateix escenari que esportistes del primer equip masculí i femení. 

L’experiència té un cost de 300 euros per persona i cal reservar plaça al web del Club, seleccionant si es vol dur a terme en solitari o amb amics. Amb totes les sol·licituds rebudes, el Club organitzarà els partits enfrontant entre si el total de participants. En aquest cas, però, les exigències seran una mica més laxes que en els enfrontaments professionals. A cada equip hi podrà haver un màxim de 18 integrants i cada partit tindrà una durada de 60 minuts; això sí, es jugaran a camp complet. 

Places limitades

Cada sol·licitant podrà portar també fins a quinze acompanyants que, per un preu de 30 euros, podran animar familiars o amistats des de la grada, a més de gaudir d’una entrada per al Museu del Barça, que també té garantida el jugador o jugadora. 

Aquesta activitat exclusiva compta amb un nombre de places molt limitades, i actualment ja només queda disponible el dia 26 de juny. La totalitat de participants seran convocats al Camp Nou i un equip tècnic els conduirà a un espai on es podran canviar per disputar el partit i un cop acabat el matx es podran dutxar en un dels vestidors de l’Estadi. 

El grup de participants saltaran al camp com si fossin professionals i disposaran de 15 minuts per escalfar a la gespa. L’experiència garanteix un mínim de 40 minuts de joc per jugador o jugadora i inclou assistència mèdica en cas d’accident. La figura de l’entrenador i de l’àrbitre també existiran per tal de fer de l’activitat una experiència tan fidedigna com sigui possible. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut