El Barça se suma a la 16a edició de la Nit dels Museus

El Barça se suma a la 16a edició de la Nit dels Museus

El dissabte 14 de maig, el Museu del Club obrirà gratuïtament de 19.00 a 01.00 hores en el marc d’una iniciativa que aplega 75 equipaments culturals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

La Nit dels Museus, una de les nits culturals més esperades de l’any, arriba enguany a la seva setzena edició en tota la seva esplendor després de les restriccions per la pandèmia i el 14 de maig permetrà a milers de ciutadans gaudir durant sis hores d’alguns dels espais culturals més emblemàtics. El FC Barcelona se suma un any més a aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Cultura que oferirà la possibilitat de visitar gratuïtament en el torn de tarda-nit diverses instal·lacions culturals de l’àrea metropolitana de Barcelona.

El Club obrirà les portes del seu Museu de manera gratuïta de les set de la tarda de dissabte 14 de maig fins a la una de la matinada de diumenge. La visita inclou l’accés a les dues plantes del Museu, així com la visió panoràmica de l’Estadi des de la segona graderia de Tribuna. Un visita que condensa el bo i millor de la història del Club amb un repàs a les gestes esportives més heroiques, la zona de trofeus, els jugadors de llegenda, que enguany incorpora novetats com l’Espai Alexia, on es pot veure la Pilota d’Or aconseguida per la capitana del Barça Femení, i que acaba amb una immillorable instantània: el Camp Nou de nit i en silenci, una escena poc habitual que no es pot deixar perdre.

La Nit dels Museus és una iniciativa en què participen 75 equipaments culturals de Barcelona, Badalona, Cornellà, Esplugues, L’Hospitalet, Sant Adrià, Sant Joan Despí i Santa Coloma, i milers de museus més d’arreu d’Europa. Enguany s’hi podran visitar nou espais nous, fins a 120 exposicions temporals i col·leccions permanents i es podrà participar en més de 60 visites i activitats programades.

En l’edició de l’any passat aquesta iniciativa va registrar 34.000 visitants, molt per sota de les xifres de cites anteriors, a causa de les restriccions per la pandèmia. Tot i que enguany els controls d’aforament encara estan vigents, s’espera que aquest any la proposta agafi aire i s’aproximi a xifres d’anys anteriors, en què va tenir un èxit molt notable. 

Més informació de La Nit dels Museus a www.lanitdelsmuseus.cat

La Botiga, el Barça Cafe i Cal Blay, oberts

Tothom que visiti les instal·lacions del Club podrà gaudir també dels serveis que ofereix el Club, tant comercials com de restauració. Així, la Barça Store Camp Nou també ampliarà el seu horari fins a les 12 de la nit i totes les persones que facin una compra superior als 30 euros en la botiga rebran un regal. D’altra banda, també ampliaran el seu horari alguns dels establiments de restauració més emblemàtics, com el Barça Cafe, i el Barça Bus, que estaran oberts fins a les 11 de la nit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut