El Fundació Barça viurà la segona fase de LaLiga Genuine a Màlaga

El Fundació Barça viurà la segona fase de LaLiga Genuine a Màlaga

L’equip blaugrana jugarà amb el Deportivo, el Llevant i la Reial Societat durant el cap de setmana del 14 i 15 de maig, en ple Mes Europeu de la Diversitat

L'equip Fundació Barça, format per persones amb diversitat funcional, participarà a la segona fase de LaLiga Genuine Santander el dissabte 14 i el diumenge 15 de maig, coincidint amb el Mes Europeu de la Diversitat, a l’estadi La Rosaleda de Màlaga. Els blaugranes van iniciar la competició a principis d’abril, a Gran Canària, on van jugar amb el Fundación Albacete, la UD Las Palmas i l'Eibar Fundazioa. A Màlaga, ho faran amb el RC Deportivo de la Corunya, el Llevant UD EDI i la Real Sociedad Fundazioa.

El debut tindrà lloc dissabte 14 de maig, a les 10 h, davant el Deportivo de la Corunya. Aquest mateix dia, a les 17 h, al Fundació Barça li tocarà jugar amb el Llevant. Finalment, diumenge 15 de maig, a les 11 hores, acabarà la seva participació davant el Reial Sociedad Fundazioa.

LaLiga Genuine Santander 2021/22 es tancarà amb la tercera, i última fase, que es jugarà el cap de setmana del 3, 4 i 5 de juny a la Ciudad Deportiva de Lezama (Bilbao).

Compartir abans que competir

LaLiga Genuine Santander és una iniciativa integradora i de responsabilitat social que té com a lema “compartir abans que competir”. Els seus partits es juguen en la modalitat de futbol 8, en 4 parts de 10 minuts. El resultat final es determina segons el resultat dels quatre parcials: cada part guanyada fa sumar un punt i l'empat i la derrota no sumen. Cada partit guanyat suposa tres punts en la classificació, l'empat dos punts i la derrota, un. Els equips poden ser mixtos (homes i dones) i han d'estar formats per jugadores i jugadors més grans de 16 anys i amb una discapacitat intel·lectual mínima del 33 %, sense limitació d’integrants estrangers.

Cadascun dels tres grups de LaLiga Genuine -Compañerismo, Respeto i Deportividad- té un campió esportiu, que determinaran els punts sumats al llarg de les tres fases de la competició, i també un campió del joc net. Per a aquesta segona classificació, cada jornada es puntuaran els equips segons les seves actituds positives i el grau d'esportivitat mostrat per futbolistes, equip tècnic i afició.

Declaracions de Sergi Mascarell, entrenador del Fundació Barça

"Viatgem a Màlaga amb moltes ganes de gaudir, de compartir i d’oferir una bona imatge, a dins i a fora del terreny de joc. El treball formatiu i de desenvolupament que portem a terme amb el grup és el que volem que es reflecteixi en els partits".

Declaracions de la Dra. Marta Segú, directora general de la Fundació FC Barcelona

"La segona fase de LaLiga Genuine serà, novament, una gran experiència per a les jugadores i els jugadors del Fundació Barça. A Màlaga, tornaran a conviure durant un cap de setmana en un ambient de festa esportiva i compartiran moments molt positius que permetran seguir avançant cap als objectius que busquem en aquest equip i en aquesta competició, que són la integració i la inclusió de persones amb altres capacitats en el món de l’esport"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut