Ferran Reverter deixa el càrrec de director executiu del FC Barcelona

Ferran Reverter deixa el càrrec de director executiu del FC Barcelona

Aquesta renúncia, per raons personals i familiars, serà efectiva a partir que el Club incorpori un nou director general

Ferran Reverter ha comunicat aquest dimarts al president del FC Barcelona Joan Laporta la seva voluntat de deixar el càrrec per raons personals i familiars. Aquesta renúncia serà efectiva a partir que el Club incorpori un nou director general.

Reverter va ser nomenat oficialment CEO del FC Barcelona l’1 de juliol del 2021 i durant aquests mesos ha liderat el projecte de transformació del Club i el Pla Estratègic 2021-2026, en què ha assolit fites com la reestructuració del deute, l’aprovació per part del socis i sòcies del Club del finançament de l’Espai Barça, la reducció de la massa salarial o l’acord amb nous patrocinadors, entre d’altres.

"Ara fa gairebé un any vaig decidir deixar Alemanya i tornar a Barcelona per motius familiars i poc després vaig acceptar el repte que em va oferir el president Joan Laporta de dirigir l’àrea executiva del Club. Aquests mesos han estat apassionants i agraeixo al president la seva confiança i, sobretot, el seu entusiasme i capacitat de lideratge perquè el FC Barcelona compti en aquests moments amb un equip directiu de primer nivell capaç de tornar a posicionar el Barça com a líder mundial. Personalment he posat un gran esforç i dedicació durant aquests mesos, però ara vull centrar-me en el propòsit pel qual vaig tornar a Barcelona, que és el de dedicar més temps a projectes personals i familiars", declara Ferran Reverter.

Davant la decisió del director executiu, el President i la Junta Directiva volen expressar públicament el seu agraïment a Ferran Reverter per la dedicació i la feina feta al capdavant de la Direcció del FC Barcelona durant aquest temps.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut