El FC Barcelona, present a la capella ardent de Paco Gento

El FC Barcelona, present a la capella ardent de Paco Gento

El president Joan Laporta, acompanyat per Enric Masip i Xavier Puig, ha viatjat al Santiago Bernabéu per mostrar el seu condol per la mort del llegendari davanter blanc / FOTOS: REALMADRID.COM

El FC Barcelona ha estat present aquest dimecres en l’últim adéu a Paco Gento. El President Joan Laporta, acompanyat d’Enric Masip i el directiu responsable del futbol femení Xavier Puig, ha representat el Barça en la capella ardent instal·lada al Santiago Bernabéu i ha pogut mostrar el seu condol als familiars del davanter càntabre.

Paco Gento (1933-2022) va morir aquest passat dimarts amb 88 anys. Llegenda del Reial Madrid, és l’únic futbolista de la història amb sis Copes d’Europa al seu palmarès, fita aconseguida entre 1956 i 1966. Anomenat ‘La Galerna del Cantábrico’, va deixar el futbol l’any 1971 després de 600 partits oficials amb el Madrid, així com 43 partits i dos Mundials amb la selecció espanyola. Actualment era el president d’honor de l’equip blanc.

0fcd323a-8a7b-46ea-938a-67b661b21032
El president Laporta, a la capella ardent de Paco Gento

En la seva visita a la capella ardent, Laporta ha estat rebut pel president del Reial Madrid, Florentino Pérez.

Laporta: "Va ser un jugador de referència"

El president Laporta també ha volgut transmetre el condol de tot el FC Barcelona per la mort de Paco Gento en declaracions a Real Madrid TV. "Volem transmetre el nostre condol a la família madridista per la mort de Gento. A banda del talent que tenia com a jugador, era una persona que vaig tenir la sort de conèixer. Vaig aprendre molt de com s'ha de dur la rivalitat entre dos grans clubs com el FC Barcelona i el Reial Madrid. Era un home senzill", ha declarat.

A banda, ha recordat que "era el clàssic extrem que tenia una gran qualitat futbolística i era molt ràpid. Era un extrem nat". Durant anys va formar davantera amb Puskas i Di Stèfano, segons Laporta, "una de les davanteres de referència mundial" de la història del futbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut