Festa de futbol dels Legends en la lluita contra l'ELA

Els Barça Legends i les Llegendes Girona han disputat aquest diumenge l’edició número 44 del Trofeu Costa Brava, amb triomf gironí per 2-0, on el gran protagonista ha estat Juan Carlos Unzué

La victòria de les Llegendes del Girona davant dels Barça Legends ha quedat en un segon pla (2-0). Perquè el més important d’aquest partit solidari ha estat la recaptació destinada a la Fundació Miquel Valls, que lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

En el matx, corresponent a l’edició número 44 del Trofeu Costa Brava, ha comptat amb noms mítics de la història blaugrana i gironina. Ara bé, sens dubte la figura més destacada d’aquest duel ha estat la de Juan Carlos Unzué. "Vull agrair la iniciativa tant al Girona com al FC Barcelona. I moltes gràcies per ajudar a la fundació i fer visible la lluita contra l'ELA", ha exterioritzat l'exporter blaugrana sobre la gespa de Montilivi abans de l'inici del matx, on també ha pogut saludar al President Joan Laporta.

Tot i el domini culer, els gironins s'avancen

L’onze inicial, format per Angoy, Tortolero, Rafa Márquez, Juan Carlos, Amor, Mendieta, Sergi Barjuan, Goikoetxea, Jofre Mateu, Luis García i Saviola, ha realitzat les primeres ocasions davant les Llegendes del Girona. Mendieta ha començat posant el perill blaugrana amb un xut aturat per Iraizoz, però el gol barcelonista s'ha resistit. La possessió dels culers ha estat un dels altres arguments per intentar inaugurar el marcador, però sense encert.

Immòbil fins al minut 30, quan el Girona s'ha desmarcat de la tendència de la primera part i ha posat l'1-0, obra de Manga, marcador amb el qual s'arribaria al descans.

Sentència local

Ja a la segona meitat, 'Chapi' Ferrer ha seguit donant entrada a la resta de jugadors, com Felip, Nadal, Juan Carlos Moreno, Javi García, Óscar Arpón, Carreras, Miquel Soler, Roger, Dehú i Pinilla. Però tot i els intents per empatar dels barcelonistes, ha estat de nou el Girona qui ha vist porteria. Als 17 minuts de la segona part, Jordi Matamala, amb una gran definició, ha situat el 2-0 definitiu.

Finalment, victòria gironina que queda en un segon pla, ja que el més important ha estat la recaptació destinada a la lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). Finalment, en l'entrega final de premis, Juan Carlos Unzué ha rebut l'MVP del partit. A més, cal destacar que després del partit s'havien recaptat més de 30.000 euros per la causa entre entrades i aportacions.