El Barça s'estrena a la Superliga de League of Legends contra KOI

El Barça s'estrena a la Superliga de League of Legends contra KOI

El conjunt blaugrana no aconsegueix endur-se la victòria al seu primer partit oficial a Superliga

Aquest 10 de gener era un dia amb marcat especial per al League of Legends d'aquest 2022 i encara més per al Barça eSports. Ha suposat el dia d'arrencada per a una Superliga amb cinc equips nous i, per a cadascun, el seu debut. El conjunt blaugrana ha començat amb una petita ensopegada en fer aquest primer pas i ha caigut davant d'un dels clubs favorits de la competició, KOI. El conjunt d'Ibai ha aconseguit imposar-se després d'un matx que començava amb primera sang per al Barça, però i després d'un trencament de línies ràpides per tot el mapa, KOI ha fet seva l'esquerda i no l'ha tornat a deixar anar.

Tot i això, les sensacions són positives malgrat el resultat. El conjunt continua treballant per millorar dia a dia i assolir el seu màxim nivell en una lliga nova per a la institució, amb un bloc construït des de zero. Twohoyrz s'ha mostrat molt participatiu amb Galio recolzant en jungla i top, i Dreedy ha mantingut a ratlla un Sett en fase de línies. Ara toca detectar les fallades i millorar-les per a una lliga que només acaba de començar.

UCAM Tokiers, proper rival

El proper partit es juga dijous que ve a les 18 hores contra un dels dos excampions de l'any passat, UCAM Tokiers, que segueix sent un dels clubs a tenir en compte en la competició malgrat els múltiples canvis mostrats per a aquesta temporada, i és que aquest any i més que mai no hi ha equip feble.

Podràs seguir tota l'actualitat del Barça als seus canals oficials d'esports, als perfils dels jugadors i als comptes de la Superlliga de League of Legends.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut