Més de 350 socis participen en les primeres sessions virtuals informatives del Referèndum de l'Espai Barça

Més de 350 socis participen en les primeres sessions virtuals informatives del Referèndum de l'Espai Barça

Aquest dissabte s’ha celebrat en l’Exposició una presentació ‘online’ en castellà a càrrec de Jordi Llauradó, directiu responsable del projecte, i una sessió en anglès

Aquest dissabte han comença les sessions informatives virtuals online en tres idiomes de l'Exposició Espai Barça, dirigida especialment a aquells socis i sòcies o penyistes de fora de la ciutat de Barcelona, amb l'objectiu que tots aquells que no puguin apropar-se a l’exposició de forma presencial, tinguin l’ oportunitat de conèixer tots els detalls del projecte de Espai Barça i del seu finançament.

El directiu Jordi Llauradó ha fet la presentació que estava prevista en castellà, i anteriorment, també s’ha celebrat una sessió en anglès amb el suport de la directora corporativa Maribel Meléndez, el director director de patrimoni i Espai Barça, Ramón Ramírez i el director d’organització de l’Àrea de Tecnologia i Transformació Digital, Joan Moya.

Han estat més de 350 socis (200 en la sessió en streaming en anglès i 151 en castellà) els que han seguit en directe aquestes exposicions, que quedaran penjades a la web del club per poder visionar-les en qualsevol moment.

El proper dimecres 15 de desembre a les 20.00 hores es celebrarà la tercera sessió ‘online’ que es farà en català. Cal recordar que tots aquells socis, sòcies i penyistes que estiguin interessats en assistir-hi ha d’omplir un formulari que es troba al següent accés i una vegada confirmada la seva participació, rebran l’enllaç de la sessió per poder-se connectar.

El directiu responsable de l’Espai Barça, Jordi Llauradó, ha valorat la participació dels socis i sòcies en aquestes primeres sessions. “El balanç es molt positiu perquè creiem que el Club està viu, la gent ha tingut ganes de participar en un tema cabdal com és aquesta transformació de l’Estadi i inclús la gent ha fet un munt de preguntes i considerem que això és molt important”.

Llauradó ha destacat la importància que té per el futur i la viabilitat del Club que s’aprovi l’operació per el finançament de l’Espai Barça en la consulta del proper 19 de desembre, que a més de poder fer realitat el projecte patrimonial i la modernització de les instal·lacions, permetrà al club aconseguir més ingressos per poder competir amb els seus rivals directes. “Molta gent ens pregunta que amb la situació econòmica delicada del Club com és possible fer aquest projecte, i precisament és per tot el contrari que l’hem de fer, per poder salvar al club. És fonamental la transformació de l’Estadi, perquè amb els ingressos addicionals de l’explotació podrem realment fer grans fitxatges”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut