Aquest dimarts 7 es tanca l’exposició del cens del referèndum pel finançament de l’Espai Barça

Aquest dimarts 7 es tanca l’exposició del cens del referèndum pel finançament de l’Espai Barça

Els socis i sòcies tenen de termini fins les 20 hores per consultar, de manera presencial, i les 23.59, a través de la gestió ‘online’, si el proper 19 de desembre podran votar telemàticament

Tots aquells socis majors de 18 anys i amb un mínim d’un any d’antiguitat podran votar en el referèndum per el finançament de l’Espai Barça del proper 19 de desembre, sempre i quan constin en el cens electoral del Club. Aquest dimecres 7 de desembre es tanca l’exposició del cens i el termini per comprovar que, efectivament, tots aquells socis i sòcies amb dret a vot formen part del cens de votants. Aquesta comprovació es pot fer fins a les 20 hores, si és de manera presencial, o bé fins les 23.59 h, en el cas que es faci la gestió via ‘online’ a través del web del Club. En el cas que les dades no siguin correctes, es poden actualitzar dins del mateix termini.

Els socis i sòcies poden modificar la informació personal que forma part de les dades censals, com són el nom i els cognoms, el número del DNI, la data d’alta de soci i la data de naixement. Tots aquells que no tinguin actualitzades aquestes dades amb la informació que està inclosa en el cens del Club, no podran exercir el seu dret a vot. Cal recordar que per votar telemàticament, també és necessari que el Club tingui actualitzat en la seva base de dades la informació del número de telèfon mòbil, i que el soci o sòcia conegui la seva clau de soci i el seu codi personal (PIN), que seran indispensables per poder exercir el dret a vot de manera telemàtica, tant si és des d’un dispositiu mòbil (ordinador, smartphone o tablet), o per la modalitat de vot presencial assistit.

En el següent enllaç es pot accedir amb Clau i Codi PIN a tràmits online, per comprovar la vostra presència al cens i actualitzar les dades personals que no siguin correctes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut