Aquest dimarts 7 de desembre, darrer dia per consultar el cens i actualitzar les dades personals

Aquest dimarts 7 de desembre, darrer dia per consultar el cens i actualitzar les dades personals

Cal comprovar la clau de soci, el codi personal, la data de naixement, el correu electrònic i el número de telèfon mòbil

Aquest proper dimarts 7 de desembre, a les 23.59 hores, es tancarà el període d’exposició del cens electoral de la consulta del finançament de l’Espai Barça, que se celebrarà el diumenge 19 de desembre amb vot telemàtic. El termini s'acabarà a les 23.59h per a gestions online i presencialment a les 20h.

Els socis i sòcies poden consultar fins el dimarts a la nit des de l’apartat tràmits online del web del Club, si estan inclosos en el cens del referèndum i modificar aquelles dades que siguin incorrectes, a més de fer les reclamacions per omissions o inclusions indegudes. També es pot consultar de manera presencial a les oficines de l’OAB del Camp Nou en horari habitual.

Darrer dia per actualitzar les dades

Coincidint amb el final de l'exposició del cens, es vol recordar a tots els socis i sòcies, que aquest 7 de desembre també és el darrer dia per comprovar i actualitzar les dades personals que estan a disposició del Club i que seran les que s’utilitzaran el dia de la consulta:

  • Clau de soci
  • Codi personal/PIN
  • Data de naixement
  • Correu electrònic
  • Número de telèfon mòbil

En el següent enllaç es pot accedir amb Clau i Codi PIN a tràmits online, per comprovar la vostra presència al cens i actualitzar les dades personals que no siguin correctes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut