REVISTA BARÇA especial monogràfica dedicada al Referèndum del Finançament de l’Espai Barça

REVISTA BARÇA especial monogràfica dedicada al Referèndum del Finançament de l’Espai Barça

Els socis i sòcies han rebut en un Butlletí Oficial del Club (BOC) un número especial dedicat a la reformulació de l’Espai Barça, el seu finançament i el referèndum telemàtic de diumenge dia 19

El FC Barcelona ha enviat als socis i sòcies, en format digital a través del Butlletí Oficial del Club (BOC), un número especial de la REVISTA BARÇA dedicada a l’Espai Barça amb motiu del referèndum que tindrà lloc el diumenge 19 de desembre, una consulta vinculant que serà històrica, ja que per primera vegada es farà de manera telemàtica i en la que podran participar els socis i sòcies d’arreu del món. La publicació també està disponible a l’App de Socis i al web del Club i es pot visualitzar a través de qualsevol ordinador o dispositiu portàtil, com una tauleta tàctil (tablet) o un telèfon intel·ligent (smartphone).

Els continguts d’aquesta edició especial estan dedicats exclusivament al projecte de l’Espai Barça, en diverses vessants. D’una banda el president es dirigeix als socis amb una carta oberta titulada “Necessitem l’Espai Barça” on s’explica el moment crucial que viu l’Entitat davant del referèndum telemàtic del dia 19. A continuació, un dels reportatges explica com serà aquesta consulta sense urnes, un gran repte tècnic i logístic en el qual el Club ha treballat intensament durant les últimes setmanes. Els socis i sòcies majors de 18 anys amb antiguitat mínima d’un any podran votar des de qualsevol punt amb els seus dispositius electrònics i, a més, al Camp Nou s’hi habilitaran punts físics de votació telemàtica.

Tots els detalls del finançament

La Revista divideix els continguts en quatre blocs. El primer recull els detalls del finançament de 1.500 milions d’euros que se sotmet a votació, una partida que ha de fer viable i sostenible un projecte clau per al futur del Club. En un segon bloc  es repassen els punts del projecte que s’han revisat recentment amb l’objectiu de que els socis abonats tinguin les mínimes afectacions possibles i es realitza una comparativa amb els altres grans estadis europeus, bona part dels quals ja estan remodelats.  La Revista també recorda com seran el Camp Nou, el Palau Blaugrana i el Campus Barça del futur. Un estadi per a 105.000 espectadors amb tots els avenços tècnics, un Palau multifuncional per a 15.000 assistents i una àmplia zona comuna farcida d’opcions de lleure.

El tercer bloc fa referència al vot telemàtic i tot allò que necessiten saber els socis i sòcies per exercir el seu dret al vot el 19 de desembre des de qualsevol dispositiu electrònic i des de qualsevol lloc del món, i excepcionalment, presencialment de manera assistida però també electrònica (sense urnes convencionals) a les instal·lacions del Club (Auditori 1899).

Per acabar, aquest número especial dedica dos articles de caire històric a recordar la tradició democràtica de l’Entitat, com a gran fet distintiu del Club, i a repassar tots els camps de futbol on ha jugat el Barça com a local, des de l’antic velòdrom de la Bonanova, fins als nostres dies, que han estat el motor que ha permès créixer el Clut tant social com esportivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut