Comencen les visites informatives per a socis a l’exposició de l’Espai Barça

Comencen les visites informatives per a socis a l’exposició de l’Espai Barça

La vicepresidenta Elena Fort acompanya els primers assistents a aquestes sessions, on s’expliquen tots els detalls del projecte

Aquest dijous 2 de desembre ha tingut lloc la primera de les visites informatives a l’exposició de l’Espai Barça instal·lada a l’esplanada del Camp Nou, que l’Àrea Social del Club ha organitzat per a aquells socis i sòcies que vulguin conèixer el projecte de prop i rebre les explicacions oportunes de les seves característiques i del seu finançament.

A més de tota la informació de l’Espai Barça, els assistents també han rebut les oportunes explicacions del funcionament del vot telemàtic, que s’aplicarà al Club per primera vegada en la consulta del diumenge 19 de desembre, sobre el finançament de l’Espai Barça.

 

La primera visita informativa ha comptat amb la presencia de la vicepresidenta institucional del FC Barcelona, Elena Fort, que ha ha informat del projecte als quaranta socis que han assistit a la sessió, i que han pogut comprovar, observant els panells, vídeos i altres materials exposats, la millora i la necessària modernització que ha de representar l’Espai Barça per al futur del Club. Els socis i sòcies presents, també han tingut a la seva dispossició el dossier informatiu sobre el finançament, les millores del projecte i el procediment del vot telemàtic.

Aquesta ha estat la primera visita informativa guiada a l’exposició, de les sis que el Club ha programat per als socis i sòcies, amb inscripció prèvia.

A més de les sessions dirigides als socis i sòcies que continuaran avui divendres dia 3 i els propers 9, 11 i 13 de desembre, també s’han organitzat visites especials destinades als col·lectius de penyistes i de senadors del FC Barcelona.

Visites online en tres idiomes

Des del Club també està preparant tres visites informatives virtuals online en tres idiomes de l'Exposició Espai Barça, dirigida especialment a aquells socis i sòcies o penyistes de fora de la ciutat de Barcelona, amb l'objectiu que tots aquells que no puguin apropar-se a l’exposició de forma presencial, tinguin l’ oportunitat de conèixer tots els detalls del projecte Espai Barça i del seu finançament.

S’han programat tres sessions en línia els següents dies i hores:

  • 11 de desembre a les 16.00h – Sessió en anglès
  • 11 de desembre a les 18.00h – Sessió en castellà
  • 15 de desembre a les 20.00h – Sessió en català

Per tal de poder assistir a alguna d'aquestes sessions virtuals, properament s'habilitarà en aquest espai un formulari d'inscripció que hauran d'omplir els interessats, i un cop confirmada la seva participació, rebran l’enllaç de la sessió per a poder-se connectar en el dia i hora escollits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut