El Barça compta amb un equip molt especial per dissenyar el seu nou bus

El Barça compta amb un equip molt especial per dissenyar el seu nou bus

Per al nou grafisme, s’ha comptat amb Alves, Ter Stegen, Lenglet, Pedri i Ansu Fati, juntament amb nois i noies de la Masia, beneficiaris dels programes de la Fundació Barça i jugadors i jugadores de l’equip Barça Genuine

Fidel als seus valors, que l’han portat a ser reconegut com a ‘Més que un Club’, el Barça ha volgut implicar aquest any diferents col·lectius que donen sentit a aquest lema per dissenyar el bus amb què el primer equip de futbol realitza els seus desplaçaments. Així, s’ha comptat amb els jugadors Dani Alves, Marc ter Stegen, Clément Lenglet i Ansu Fati per crear els missatges que cobriran l’autobús, juntament amb infants i joves beneficiaris dels programes de la Fundació Barça, nois i noies de la Masia i jugadors i jugadores de l’equip Fundació Barça Genuine. Tots ells guiats per l’artista Fert, especialista en la creació de murals urbans que busquen posar el focus en les coses quotidianes per donar-los rellevància.

El taller per crear aquest nou disseny inclusiu,  es va celebrar als voltants de l’Estadi Johan Cruyff, on es van apropar tant els jugadors del primer equip com els joves jugadors i jugadores dels equips del Barça.

 

Així mateix, entre els representants dels col·lectius beneficiaris de la Fundació van participar en aquesta acció un total d’onze joves sense referents adults del programa d’ocupabilitat, quatre infants del programa de benestar emocional pediàtric, i 13 jugadors i jugadores de l’equip Fundació Barça Genuine. Tots i totes van expressar la seva il·lusió per haver tingut l’oportunitat de pintar al costat dels seus ídols i de poder formar part d’un projecte que els permetrà estar al seu costat de manera simbòlica en els seus compromisos esportius.

FC Barcelona bus primer equip (3) LOW

Abans d’aplicar el seu dibuix al bus, que s’ha realitzant aplicant la técnica pintar amb esprai, tots ells van tenir l’oportunitat d’aprendre les nocions bàsiques per poder realitzar un dibuix amb aerosol i a més van poder practicar les seves propostes en uns murals disposats per a l’ocasió. 

‘Més que un Club’ com a inspiració 

Per poder crear la composició final, Fert ha exercit de director per poder donar una coherència als diferents missatges i dibuixos que han proposat els participants. Així, cadascun d’ells ha pogut plasmar de manera gràfica què significa per a ells el lema de ‘Més que un Club’.

Amb aquesta acció el Club posa també en relleu un dels seus pilars, que s’engloba sota el concepte de ‘Més que 11 jugadors’, ja que el Barça és una entitat amb un fort compromís social, que creu en el poder transformador de l’esport. I ara ho demostra un cop més, unint en un projecte comú els seus jugadors, les generacions futures i diferents persones que formen part de la seva acció social.

El primer desplaçament

Està previst que el bus amb aquest disseny únic i tan especial, faci el seu primer viatge oficial en el desplaçament a Munic, amb motiu del partit de Lliga de Campions que els homes de Xavi disputaran contra el Bayern el proper 8 de desembre.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut