La Rambla del Barça celebra la seva pròpia festa aquest desembre

La Rambla del Barça celebra la seva pròpia festa aquest desembre

El carrer més blaugrana del món proposa un ampli ventall d’activitats i espectacles entre el 4 i el 8 de desembre perquè grans i petits gaudeixin d’uns dies especials a les instal·lacions del Camp Nou

Entre els dies 4 i 8 de desembre, coincidint amb els dies del pont de desembre, la Rambla del Barça s’omplirà de colors, activitats i espectacles perquè grans i petits puguin gaudir d’una àmplia proposta d’entreteniment i oci a les instal·lacions del Camp Nou.

El Club convida tots els culers a celebrar de manera conjunta i gratuïta la Festa de la Rambla del Barça, el nou espai que substitueix l’antic Bulevard i que dona la benvinguda a aquells que entren a l’Estadi des de l’Accés 9. Aquestes activitats amenitzaran els dies de partit del primer equip de futbol, el bàsquet i el futsal, dels propers dies, alhora que oferiran una opció diferent d’entreteniment a l’aire lliure durant tots els dies de festa, apropant així el Club i els seus espais als barcelonins i als visitants que estiguin a la ciutat aquells dies.

Activitats per a tots els gustos 

A l’oferta lúdica i gastronòmica habitual de la Rambla del Barça, composta per grans atractius com el Museu del FC Barcelona, el Barça Cafe o la Barça Store del Camp Nou, s’afegeixen activitats itinerants i dinamitzadores úniques que faran d’aquesta celebració  una autèntica festa. Així, la Rambla del Barça comptarà amb rues musicals, espectacles de màgia itinerant i d’humor, així com altres actes artístics.

Amb cantants sobre rodes, músics damunt d’una gran bicicleta o percussió de la mà d’una cercavila, la música no faltarà a la festa. Es podrà gaudir també d’espectacles humorístics i veure màgia de ben a prop, en una experiència on l’alegria serà la clau. Per emmarcar la celebració i guardar-la al record, estàtues humanes evocant els jugadors més coneguts del Barça ompliran la Rambla, juntament amb un grup de fotògrafs esbojarrats per fer instantànies d’una manera ben especial.

Així, dissabte dia 4 serà el dia de la cercavila musical. Diumenge 5 la Rambla del Barça s’omplirà de diversió amb l’espectacle de màgia itinerant, els fotògrafs Les Photografiers i les estàtues humanes. Aprofitant el pont, dilluns dia 6 serà el torn de l’espectacle musical de Giant Bike Fantasy i repetiran Les Photografiers i les estàtues humanes. Dimarts 7 vindrà carregat de somriures amb l’actuació humorística Clown Open Doors de Pere Hosta i una última oportunitat per fotografiar-se i interactuar amb les estàtues humanes. Per posar fi a la festa, dimecres dia 8 tornarà la cercavila musical i clausurarà la celebració Music On Cycles, un grup de músics sobre rodes.

Festa en clau blaugrana

A més a més, també seran protagonistes els equips del Club. Futbol, bàsquet i futbol sala faran sentir els colors blaugrana. El dissabte 4 de desembre, l’equip de Xavi Hernández rebrà el Betis al Camp Nou en el tercer partit de l’era Xavi, on l’equip encara no ha conegut la derrota; el  diumenge 5, hi haurà bàsquet de primer nivell en el partit contra el Bitci Baskonia, on els de Saras intentaran repetir el resultat de fa dues setmanes, on el Barça s’imposava al club basc per un clar 93-67; i dimecres 8, acabant la celebració, l’equip blaugrana de futbol sala rebrà l’Inter FS en un partit per continuar consolidant el seu lideratge.

Part del 50è aniversari del Palau Blaugrana 

La Festa de la Rambla del Barça està emmarcada dins les celebracions del 50è aniversari del Palau Blaugrana i forma part d’un any ple d’activitats on es ret homenatge a la màgia que, durant mig segle, ha tingut lloc al Palau. Inaugurat el 23 d’octubre del 1971, en aquest recinte s’han aconseguit 382 títols oficials, i l’han convertit en una icona esportiva i patrimonial del Club.

Així com el Palau segueix fent vibrar els aficionats culers, la Festa de la Rambla del Barça serà una oportunitat per sentir els colors i gaudir d’una experiència Barça única.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut