Jhay Cortez visita el Camp Nou

Jhay Cortez visita el Camp Nou

L’artista porto-riqueny, que es troba de gira per Europa, ha aprofitat per visitar l’Estadi blaugrana, a més del Museu i la Barça Store

El Barça i el Camp Nou són símbols mundials, i tothom que visita Barcelona vol gaudir del temple blaugrana en directe. Aquesta setmana ha estat el torn de Jhay Cortez, cantant porto-riqueny que es troba de gira per Europa i ha aprofitat per conèixer una mica més la història blaugrana.

L’artista urbà, amb milions de reproduccions a diverses plataformes digitals, ha visitat el Camp Nou, on ha pogut conèixer al president del FC Barcelona, Joan Laporta, amb qui ha estat xerrant i posteriorment, li ha fet entrega d’una samarreta blaugrana personalitzada amb el seu nom.

Després de trepitjar la gespa del Camp Nou i fer-se diverses fotografies amb la seva nova samarreta, Jhay Cortez ha completat el tour pel Museu, juntament amb el director del Museu blaugrana, Jordi Penas, qui ha estat explicant-li diverses curiositats de la història culer. Finalment, Cortez, que assegura que està aprenent cada cop més la cultura del món del futbol, ha visitat la Barça Store, culminant la seva visita amb els habituals tocs de pilota a la botiga, sentint-se com un nou fitxatge blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut