Els jugadors del primer equip expliquen què els impulsa i com es motiven  al CUPRA Next Gen Podcast

Els jugadors del primer equip expliquen què els impulsa i com es motiven al CUPRA Next Gen Podcast

Marc ter Stegen, Frenkie de Jong, Ansu Fati, Pedri i Eric García parlen sobre què els va portar a ser futbolistes i com afronten els reptes del dia a dia

Els jugadors del primer equip Marc ter Stegen, Frenkie de Jong, Ansu Fati, Pedri i Eric García són els protagonistes absoluts de dos episodis especials del CUPRA Next Gen Podcast, llançat per la firma automobilística partner oficial d’Automoció i Mobilitat del Club blaugrana. Aquests nous capítols es presenten sota el títol ‘The Impulse’ (L’impuls) i en ells els blaugranes parlen de la motivació que comparteixen i què els va portar a jugar a futbol.

En aquesta línia, els jugadors posen en relleu la importància del treball en equip, l’esforç constant com a potenciador del creixement i el canvi per donar forma a una nova era.

Ter Stegen i De Jong comparteixen la seva passió per la millora contínua

“La clau per l’èxit és créixer com a equip i creure en les nostres fortaleses i en tot allò que fem”, afirma Ter Stegen, que és ambaixador de CUPRA. La millora i el desenvolupament són dos elements imprescindibles per al porter blaugrana, juntament amb la convicció ferma que qualsevol acció pot tenir un gran impacte.

Per a De Jong tot es basa a aprofitar les oportunitats al màxim. El jugador holandès explica que poder jugar al Barça és “un somni fet realitat”. I afegeix: “De vegades arribo al camp d’entrenament, miro al cel i tinc aquest moment d’adonar-me que soc a Barcelona. Estic orgullós i ho he d’aprofitar al màxim”.

Ansu Fati, Pedri i Eric García sobre el rol de la pròxima generació

La passió i l’ambició per obtenir els millors resultats i convertir-se en un exemple de superació per a les futures generacions són algunes de les característiques que defineixen els joves talents blaugrana com Ansu Fati, Pedri i Eric García. “Hem de donar-ho tot perquè els que venen després de nosaltres puguin veure que qualsevol cosa és possible”, afirma Ansu Fati, mentre que Pedri posa en relleu com al camp se centra a gaudir de cada partit juntament amb els seus companys i Eric destaca el rol fonamental que ha jugat la seva família i el seu suport en la seva trajectòria.

Entre històries personals, confessions i alguna anècdota, els jugadors del primer equip donen veu a través del podcast de CUPRA a la relació que existeix entre l’impuls per moure les coses i el futbol.

Tot el contingut està disponible a les plataformes Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts i Ivoox.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut