Quatre candidates al The Best femení

Quatre candidates al The Best femení

Aitana, Graham, J. Hermoso i Alexia figuren entre les finalistes. També Messi, blaugrana fins a l'estiu, en el masculí, i Lluís Cortés opta al premi de Millor Entrenador femení

Bona representació blaugrana entre els candidats als guardons 'The Best' de la FIFA, sobretot en l'apartat femení. Fins a quatre jugadores culers figuren entre les nominades: Aitana Bonmatí, Caroline Graham-Hansen, Jennifer Hermoso i Alexia Putellas, mentre que Leo Messi, blaugrana fins al juny, està entre els nominats masculins. A més, Lluís Cortés, tècnic del Barça Femení la passada temporada, opta al premi de Millor Entrenador.

Gran representació del Femení

La magnífica temporada que va realitzar el Femení blaugrana no ha passat desapercebuda i quatre de les 13 nominades són jugadores culers. Aitana Bonmatí, Caroline Graham-Hansen, Jennifer Hermoso i Alexia Putellas competiran amb altres nou jugadores per coronar-se com la millor jugadora del món. La resta de candidates són Blackstenius, Bronze, Eriksson, Harder, Ji So-yun, Kerr, Miedema, Sinclair i White.

Pel que fa a Lluís Cortés, competirà amb quatre entrenadors més per fer-se amb el premi de Millor Entrenador de Futbol Femení.

Leo Messi, en busca del segon

L'argentí, que va ser blaugrana fins al passat mes de juny, ja va guanyar el premi 'The Best' el 2019, i ara podria aconseguir-lo de nou. Leo Messi competirà amb 10 jugadors més per poder fer-se amb el trofeu: Benzema, De Bruyne, Cristiano Ronaldo, Haaland, Jorginho, Kanté, Lewandowski, Mbappé, Neymar i Salah.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut