Procés de moratòria per a la regularització de la titularitat dels abonaments al Camp Nou

Procés de moratòria per a la regularització de la titularitat dels abonaments al Camp Nou

Durant tres mesos es podrà canviar el nom d’aquells abonaments que paguen els socis i sòcies que no corresponen als titulars dels carnets

Del 2 de novembre al 31 de gener el FC Barcelona obre un període de regularització de la titularitat dels abonaments al Camp Nou, en virtut del qual es facilitarà el canvi de nom d’aquells abonaments que paguen i són utilitzats per socis i sòcies que no corresponen al nom del titular del carnet.

Podran acollir-se a aquest dret aquells socis que utilitzin l’abonament i que tinguin dos anys d’antiguitat com a socis. A l’instant de fer la seva sol·licitud hauran d’aportar els comprovants bancaris que demostrin que durant les dues darreres temporades han pagat l’abonament, i l’acta notarial que certifiqui la cessió de l’abonament per part del titular. Si no s’aporta aquest document, el Club es posarà en contacte amb el titular de l’abonament o amb els seus familiars o hereus per confirmar que dona el seu vistiplau a aquesta cessió. En el cas d’aquells socis sol·licitants que no puguin aportar ni el document de cessió, ni un contacte amb els familiars o hereus del titular de l’abonament, el Club estudiarà cas per cas la petició del canvi.  

Per fer la sol·licitud i l’aportació de la documentació requerida, cal adreçar-se presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) del Camp Nou, amb petició de cita prèvia a l'enllaç següent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut