El Barça vol tornar a tenyir les graderies del Camp Nou amb els colors blaugrana

El Barça vol tornar a tenyir les graderies del Camp Nou amb els colors blaugrana

Amb motiu del primer Clàssic postpandèmia, i aprofitant que l’aforament permès torna a ser del 100%, el Club fa una crida perquè tots els socis i aficionats vagin a l’Estadi amb la samarreta de l’equip

Després de més d’un any i mig de de partits a porta tancada i de restriccions de públic, el Camp Nou ha tornat a obrir al 100% de la seva capacitat. I és en aquest context que, de cara al Clàssic d’aquest diumenge, el Club vol celebrar la normalitat i ha fet una crida als socis i sòcies que vagin a l’Estadi a animar l’equip, en un moment en què els jugadors blaugrana necessiten més que mai el suport i l’alè de la seva afició. A més, el Club anima els culers que vagin al Camp Nou, i que ho facin vestits amb la primera equipació per tenyir les graderies de l’Estadi dels colors blaugrana. 

Els socis i aficionats s’han de convertir en el jugador número 12, aquell que també juga i ajuda a guanyar el seu equip animant i empenyent des de la graderia, amb càntics i aplaudiments. Un jugador addicional que també va equipat amb la samarreta. Amb aquest objectiu, el Barça llança la campanya ‘Prepara’t per al Clàssic, posa’t la samarreta blaugrana!’, amb què crida tots els seus fans a vestir l’equipació que aquest any s’inspira en l’escut del Club, com a símbol de l’Entitat i els seus valors.

La samarreta és sens dubte un element que identifica els Culers arreu del món, i alhora un element d’unió entre l’afició que, en lluir-la,  demostra el seu orgull de formar part de la família del Barça. I és ara, en un partit tan significatiu com el Clàssic, que el Club vol animar socis, sòcies, seguidors i seguidores blaugrana a posar de manifest aquest orgull i aquesta unió, per donar suport als homes de Ronald Koeman quan saltin al terreny de joc per competir amb l’etern rival. 

Promoció d’una bufanda d’edició limitada

Així mateix, de cara al partit, el Barça ha creat una bufanda d’edició limitada amb un disseny especial en què es reprodueix el Camp Nou al centre, emmarcat en un fons de sanefes blaugrana i amb la senyera als dos extrems. Així mateix, a la bufanda s’hi pot llegir El Clàssic, amb l’escut separant les dues paraules, a un dels costats del dibuix de l’Estadi, i a l’altre FC Barcelona-Reial Madrid, 24/10/2021 Camp Nou. 

La bufanda es pot obtenir, o bé adquirint-la per separat, o com a regal en compres superiors a 65 euros, a les Barça Store de Camp Nou, Canaletes, Passeig de Gràcia, La Roca, i l’Aeroport, així com a l’e-commerce del Club.

Un ‘tifo’ gegant i un mosaic de suport

També per donar ànims a l’equip i  transmetre el suport de l’afició als talents blaugrana, l’Estadi lluirà un tifo gegant amb el missatge “Barça, ara i sempre”, que serà el crit culer per rebre el Reial Madrid aquest diumenge. 

Al tifo s’hi mostra una pinya amb jugadors del FC Barcelona. La resta del Camp Nou estarà cobert per milers de cartolines blaugrana i un segon missatge situat rere cadascun dels dos gols: ‘Som-hi, culers’.

D’aquesta manera, el Camp Nou recupera la seva tradició de vestir-se de gala per a les grans ocasions. Cal recordar que l’últim tifo o mosaic a l’Estadi va ser ara fa dos anys (el 18 de desembre del 2019), abans de l’esclat de la pandèmia del coronavirus, amb motiu d’un Clàssic que va acabar sense gols.

Activitats a l’esplanada exterior

El Clàssic és un partit de màxima rivalitat esportiva, però també és una festa del futbol, i l’horari del partit (16.15 h) és propici perquè els socis i aficionats que vinguin al partit puguin gaudir també de les activitats que el Club ha programat a l’esplanada de Tribuna. Hi podran trobar photocalls i lletres gegants amb el lema Força Barça per aconseguir una fotografia de record i altres activitats com globus gegants, batucada i freestylers que amenitzaran els moments previs abans d’entrar a l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut