Gastrobar Cal Blay Camp Nou, la nova proposta de restauració a l’Estadi

Gastrobar Cal Blay Camp Nou, la nova proposta de restauració a l’Estadi

A partir del 13 d’octubre obre les portes un nou espai gastronòmic a les instal·lacions del FC Barcelona, on es podran degustar les últimes tendències culinàries

El Gastrobar Cal Blay Camp Nou obre les seves portes aquest dimecres, 13 d’octubre, situat a l’Accés 15 de l’estadi del FC Barcelona, amb entrada directa des del carrer Arístides Maillol. Un nou espai culinari on es podran degustar les últimes tendències gastronòmiques amb un ampli ventall d’opcions que inclouran des de propostes basades en la cuina mediterrània, fins a poke bowls inspirats en la tradició hawaiana, o entrepans gastronòmics que uneixen l’originalitat i la millor qualitat.

L’establiment, gestionat per Cal Blay -empresa de Sant Sadurní d’Anoia amb més de 40 anys d’experiència en el sector de la restauració-, comptarà amb més de 151 metres quadrats interiors i dues terrasses, una de 200 metres quadrats a la part davantera i una altra, de 105 metres quadrats, a la part de darrere de l’establiment.  Així mateix, l'acte d'inauguració oficial de l'establiment està previst per a les pròximes setmanes. 

El nou Gastrobar Cal Blay Camp Nou tindrà un horari d’obertura al públic de 08.30 a 21.00 h de dilluns a divendres i de 09:00 a 21:00 h els dissabtes i diumenges. Uns horaris que s’adequaran en els dies de partit. 

La decoració del nou espai està inspirada en els colors del Mediterrani. Així mateix, l’establiment comptarà amb dues pantalles gegants a l’interior on es retransmetran en directe els partits del FC Barcelona, per convertir-se en un punt de trobada per als amants de l’esport i de la gastronomia.

Dins l’original i selecta carta del Gastrobar Cal Blay Camp Nou destaquen plats com els ous estrellats amb patata de prades, foie i tòfona, l’entrecot a la brasa o els canelons de carn de rostit amb crema de ceps. Una cuidada oferta gastronòmica que el converteix en un espai ideal per fer-hi esmorzars, berenars o unes tapes, degustar una proposta variada tant per dinar o sopar, i fins i tot prendre una copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut