Cap de setmana amb ple de victòries culers

Cap de setmana amb ple de victòries culers

Han guanyat tots els equips professionals i molts d’ells ho han fet golejant, com el Femení o l’hoquei

El FC Barcelona ha viscut un gran cap de setmana a nivell esportiu. Tots els equips professionals culers s’han endut la victòria i molts dels equips han guanyat amb un marge molt gran els seus partits, com és el cas del Femení o de l’hoquei. Els repassem tots.

FUTBOL MASCULÍ: BARÇA – LLEVANT (3-0)

Els homes de Ronald Koeman van assolir una victòria contundent en un dels millors partits de la temporada. Van marcar Memphis Depay, Luuk de Jong i un bentornat Ansu Fati, gran protagonista de la jornada al Camp Nou.

mini_2021-09-26_FCBvsLLEVANT_61

FUTBOL FEMENÍ: BARÇA – VALÈNCIA (8-0)

Tres de tres per al Femení a la Lliga. En només vuit minuts l’equip va marcar fins a cinc gols, assegurant una gran golejada contra el València. Van marcar Alexia (3), Oshoala (2), Mariona, Martens i Graham Hansen.

BÀSQUET: BARÇA – RÍO BREOGÁN (78-69)

Tercera victòria també per al conjunt de Saras Jasikevicius. El triomf es va decidir en l’últim quart i Nikola Mirotic va ser el màxim anotador (22 punts) en el triomf contra el Río Breogán.

HANDBOL: BIDASOA IRÚN – BARÇA (26-32)

Els homes de Carlos Ortega van assolir una important victòria a la pista de l’últim sotscampió de Lliga. Langaro i Richardson, amb 6 gols cadascun, van ser els màxims golejadors a la pista del Bidasoa Irún.

HOQUEI PATINS: BARÇA – IGUALADA RIGAT (11-1)

El conjunt blaugrana es va imposar amb una gran autoritat a l’Igualada en el primer partit com a locals a l’OK Lliga. Bargalló (3), Pascual (3), Joao (3), Alabart i Hélder Nunes van ser els golejadors.

mini_2021-09-6_FCNhoqueivsIGUALADA_66

FUTBOL BASE: BARÇA B – LINENSE (2-1)

Remuntada i primera victòria a casa per al Barça B de Sergi Barjuan. Els gols de Rodado i Jutglà van capgirar ràpidament la primera diana del Linense.

En clau del planter, cal recordar que van guanyar també tots els equips de la base: Juvenil A i B, Cadet A i B, Infantil A i B, Aleví A i B i Benjamí A i B.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut