Noves zones d'aparcament per a motos als voltants del Camp Nou

Noves zones d'aparcament per a motos als voltants del Camp Nou

Les obres de l’avinguda Joan XXIII i l’execució de la nova rambla de vianants inclosa en el projecte d’Urbanització de l’Espai Barça fan millor i més segur l’accés a l’Estadi

La transformació de l’entorn de les instal·lacions del FC Barcelona per a l’Espai Barça segueix el seu curs i després de les actuacions realitzades aquest passat estiu a l’avinguda Joan XXIII, s’ha millorat substancialment la mobilitat urbana, reordenant així el trànsit i els estacionaments per a vehicles, tant pel que fa als cotxes com a les motos. D’aquesta manera, els socis i aficionats del Barça que es desplacin a peu, en moto o bicicleta al Camp Nou han de tenir en compte aquestes actuacions que fan millor i més segur l’accés a l’Estadi els dies de partit. Les actuacions afecten especialment als usuaris de les motocicletes, amb noves àrees reservades pel seu estacionament.

3200x2000-estacionament_motos-2021-cat

Les millores en mobilitat que tenen un impacte directe en la reorganització dels espais d’estacionament de motos a l’entorn de l’Estadi son conseqüència de l’execució de la nova rambla de vianants que, en un àmbit de 150 metres, ha ampliat la secció de l'antiga rambla, eixamplant l’espai amb unes voreres que faciliten una millor circulació dels vianants. D’aquesta manera, l’àrea compresa per l’avinguda Joan XXIII i fins a l’accés 7 ha estat afectada per una prohibició d’aparcament per les motocicletes, que abans aparcaven en la rambla, i s’han habilitat noves zones per l’estacionament: el carrer Pascual i Vila entre Pau Gargallo i Baldiri i Reixac, i el carrer Llorens i Artigas, entre Adolf Florença i Pascual i Vila. (veure mapa).

Pel que fa als ciutadans que es desplacen en bicicleta, ja poden utilitzar el nou carril bici que s’ha creat, de 500 metres, dels quals 250 són definitius i la resta, que connecten els carrers Arístides Maillol i Menéndez Pelayo, són provisionals fins que es pugui continuar amb la següent fase del projecte.

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut