Ja disponible la primera equipació del Femení amb talla per a home

Ja disponible la primera equipació del Femení amb talla per a home

Per primer cop la samarreta es presenta amb el logo de STANLEY, Main Partner del primer equip de futbol femení, a la part davantera i adaptada a les talles i el model masculí

La primera equipació per a la temporada 2021/22 que vesteix el Barça Femení en els seus partits de competició oficial amb STANLEY a la part davantera, ja està disponible per primer cop amb talla per a home i adaptada al model masculí.  

La samarreta es pot adquirir a través de l’e-commerce del Barça i la propera setmana també estarà disponible a les Barça Store del Camp Nou, Canaletes i l’Aeroport T1.

Fins ara, les samarretes del Femení, amb el logo de STANLEY, s’havien comercialitzat exclusivament amb talla i amb el model per a dona (més entallat), però aquesta temporada, el Club ha apostat per presentar aquest model també per a home. Una decisió que s’emmarca en el compromís de l’Entitat amb la promoció de l’esport femení i de la igualtat de gènere.

Un escut que ens uneix

La primera samarreta d’aquesta temporada mostra l’escut del Barça en la seva màxima expressió, ja que agafa les seves formes i els diferents elements que el componen i els tenyeix amb els colors del Club. A la part davantera, a l’alçada del pit, hi ha la silueta de la Creu de Sant Jordi, patró de Barcelona, i de la senyera. A la part inferior es mantenen les tradicionals franges verticals en blau i en grana. Al dors, just sota el coll, se situa la bandera de Catalunya, mentre que el nom dels jugadors, el número i els logos es presenten en color blanc. Completen l’equipació els pantalons, amb un camal blau i l’altre grana, i les mitgetes amb cercles horitzontals de les mateixes tonalitats, amb el nom de Culers brodat en blanc i el swoosh de Nike.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut