Tornen els viatges per seguir el Barça a la Champions

Tornen els viatges per seguir el Barça a la Champions

A través de FC Barcelona Desplaçaments, els socis podran donar suport a l’equip en les seves visites a Lisboa, Kiev i Múnic

Després de molts mesos sense poder viatjar per veure un partit del primer equip de futbol des que el Barça va jugar a Nàpols el 25 de febrer del 2020, ha arribat el moment d’acompanyar de nou els nostres jugadors per donar-los suport en els seus desplaçaments de la Champions League.

En els tres partits que el FC Barcelona jugarà com a visitant a la Lligueta de la Champions, el Club tornarà a disposar d’entrades per als seus socis i penyistes i també es reprendran els programes de FC Barcelona Desplaçaments per facilitar la presència de seguidors blaugranes en els partits que l’equip jugarà a Lisboa, Kiev i Múnic.

Desplaçament al Benfica-Barça

De cara al primer d’aquests tres partits, que es jugarà a Lisboa davant el Benfica el dimecres dia 29 de setembre a les 21 h (hora espanyola, 20 h a Portugal), el Club posa a disposició de socis i penyes un nombre limitat d’entrades i un programa de viatge per poder desplaçar-se a la capital portuguesa en vol xàrter el mateix dia del partit i retornar a Barcelona un cop acabat el xoc.

FC Barcelona Desplaçaments ofereix per 195€ la possibilitat de viatjar amb avió a Lisboa, amb tots els trasllats de l’aeroport al centre de la ciutat i a l’estadi inclosos, i amb l’entrada garantida. També hi ha la possibilitat d’adquirir el viatge sense entrada.

La data límit d'inscripció al viatge per assistir al Benfica-Barça és el diumenge 26 de setembre, o fins a exhaurir-se les places.

En el següent enllaç es troba el programa del desplaçament i l’accés a la seva compra.

Condicions per viatjar a Lisboa

Recordem que les entrades són personals i intransferibles. Les condicions per accedir a l’estadi del Benfica venen marcades també per les restriccions sanitàries vigents al país. És per això pel que a les portes de l’Estádio da Luz, a més de comprovar i identificar el titular de l’entrada (amb DNI o passaport), es prendrà la temperatura i es demanaran els documents o certificats que s’exposen al programa del viatge per certificar que s’està lliure de la Covid, com poden ser el Certificat Covid Digital de la UE, una prova PCR negativa realitzada dins de les 72 h anteriors a la sortida, o una prova ràpida d'antígens realitzada dins de les 48 hores anteriors a la sortida.

Compra d’entrades

Per a aquells socis que vulguin comprar l’entrada sense adquirir el desplaçament organitzat pel Club, també es troben disponibles a partir del dijous 16 de setembre a les 11 h i fins al dilluns dia 20 a les 17 hores, un número limitat de localitats a un preu de 40€, que es poden adquirir amb agrupacions de quatre socis com a màxim.

Per a la compra d’entrades cal dirigir-se al següent enllaç:

Entrades per a propers partits al Camp Nou

També aquest dijous s’ha obert al web la venda d'entrades per assistir al partit de Champions que jugarà el Barça al Camp Nou contra el Dinamo de Kíev, el 20 d’octubre a les 18.45 h, i de cinc partits més corresponents al campionat de Lliga (Alabès, Espanyol, Betis, Elx i Rayo Vallecano).

Aquesta venda destina les primeres 24 hores en exclusivitat als socis del Club, que tenen un 20% de descompte, mentre que el divendres a les 11 h s’obrirà per a tots els aficionats.

Aquests partits es poden començar a jugar amb un aforament limitat subjecte a les mesures PROCICAT del moment, que poden anar variant a mesura que avanci el calendari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut