El Barça jugarà el Trofeu Joan Gamper a l’Estadi Johan Cruyff el 8 d’agost

El Barça jugarà el Trofeu Joan Gamper a l’Estadi Johan Cruyff el 8 d’agost

El Club podrà obrir les portes de la instal·lació blaugrana i donar cabuda a un màxim de 3.000 espectadors

El FC Barcelona s’ha vist obligat a canviar d’escenari per disputar el Trofeu Joan Gamper i, arran de les restriccions a què obliga la Generalitat per la COVID-19, el partit contra la Juventus es jugarà el dia 8 d’agost a la Ciutat Esportiva en comptes de fer-ho al Camp Nou. En el mateix escenari i també el dia 8 d’agost, l’equip femení jugarà per primer cop el Trofeu Joan Gamper, en aquest cas contra el Juventus femení.  

El Barcelona podrà obrir les portes de l’Estadi Johan Cruyff el 8 d’agost i donar cabuda a un màxim de 3.000 espectadors, que és el límit a què obliga la normativa de regulació de la Generalitat per a aforaments de recintes de menys de 15.000 aficionats. En els pròxims dies el Club comunicarà els terminis i els detalls d’aquest nou procés de venda de localitats.

Aquesta nova situació, després que el Barça tingués el vistiplau per poder reunir un 20% de l’aforament del Camp Nou, farà que el Club obri un termini perquè els socis i aficionats que havien adquirit una entrada per al Camp Nou puguin recuperar els diners de la compra. Aquest retorn del diners de les 14.000 entrades venudes és previst que es pugui iniciar dimarts vinent.

D’altra banda, de les converses entre el Barça i la Generalitat es desprèn el compromís per fer tot el possible perquè el Camp Nou pugui obrir, encara sense concretar un percentatge d’ocupació, el dia 15 d’agost amb motiu del primer partit de Lliga, en què l’equip rebrà la Reial Societat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut