Ronaldinho, Deco i Amor, encantats de gaudir d’un Clàssic de llegendes

Ronaldinho, Deco i Amor, encantats de gaudir d’un Clàssic de llegendes

Abans d'un partidàs entre llegendes, els barcelonistes han destacat la il·lusió que els feia poder retrobar-se en una cita amb els seus antics rivals del Reial Madrid

Els jugadors dels Barça Legends Ronaldinho, Guillermo Amor i Deco han estat els protagonistes de la roda de premsa prèvia al xoc que enfrontarà a les llegendes culers i les del Reial Madrid al primer Clàssic de la història, que es disputarà aquest dimarts a Tel Aviv (Israel) i es podrà seguir en directe a través de Barça TV+ i Barça TV (19 hores). Els tres, que han compartit presentació amb els madridistes Iker Casillas, Luis Figo i Roberto Carlos, han destacat la il·lusió que els feia poder retrobar-se a una cita amb els seus antics rivals.


Ronaldinho Gaúcho ha reconegut estar “molt feliç de tornar a retrobar-me amb els meus companys i poder tornar a viure sobre el camp un Clàssic d’aquestes característiques” ja que “son partits dels quals encara tinc molts bons records, i son duels que segurament seguiran a la ment dels seguidors de tots dos equips”. En clau d’actualitat, el davanter dels Barça Legends ha assegurat tenir sentiments contradictoris amb el desenllaç final de la Copa Amèrica, ja que s’ha alegrat moltíssim per la victòria del seu excompany de vestidor Leo Messi, tot i que també s’ha sentit “trist per la derrota de Brasil a aquesta final”. 
 
Per una altra banda, Guillermo Amor ha volgut agrair la “gran estima” que els jugadors han rebut durant aquests dies que porten a Israel per part dels aficionats del FC Barcelona amb els que han coincidit. Amor també ha destacat la posada en marxa a Israel de l’exposició “Barça The Exhibition”, la mostra itinerant inaugurada oficialment el diumenge 18 de juliol amb la presència, entre d'altres autoritats i representants institucionals, del president Joan Laporta a Holon, al sud de Tel Aviv, i que recorrerà diferents països durant els pròxims mesos, una exhibició de la que ha afirmat que “no només agradarà als seguidors del FC Barcelona, sinó que està pensada per a tots els fans del futbol”. 
 
També ha volgut mostrar el seu agraïment públic als organitzadors d’aquest primer Clàssic de llegendes del futbol Deco, dels que ha reconegut totes les ganes posades per la seva banda tot i les dificultats de la pandèmia per poder organitzar un esdeveniment d’aquesta magnitud. El centrecampista també ha assegurat que “és un plaer poder representar el Barça en aquest tipus de partits i tant de bo poguéssim tenir l’oportunitat de jugar-ne més”. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut