Solidaritat i barcelonisme dels Barça Legends durant el seu entrenament previ al Clàssic de llegendes

Solidaritat i barcelonisme dels Barça Legends durant el seu entrenament previ al Clàssic de llegendes

L'expedició blaugrana, que dimarts jugarà un partit davant el Reial Madrid Leyendas, s'ha exercitat aquest dilluns per preparar el duel

L’expedició dels Barça Legends que aquest dimarts 20 de juliol jugarà el seu primer Clàssic de llegendes contra el Reial Madrid ha pogut gaudir d’una gran jornada d’entrenaments a Petah Tikva, al Hamoshava Stadium. Durant aquesta sessió, marcada per la calor i la humitat, han estat acompanyats a la graderia per un centenar de seguidors de la Penya Àrab Blaugrana i per integrants d’un col·lectiu de nens amb autisme. 

L’entrenament dels homes del Chapi Ferrer per a aquest partit històric s'ha iniciat amb els tradicionals 'rondos', als quals els ha seguit una sèrie de jugades d’atac a porteria i han finalitzat amb un minipartit de tots els participants. En aquest tram de la sessió s’hi han afegit tres esportistes del col·lectiu de jugadors amputats d’Israel, que estan preparant la seva gran competició de l’any per al mes de setembre.

Els Barça Legends també han volgut tenir un moment d’agraïment amb el centenar de seguidors de la Penya Àrab Blaugrana, que els han estat animant en tot moment des de la graderia de l’estadi durant l’hora llarga d’entrenament, on han portat una pancarta i han entonat el 'Cant del Barça'. Un cop acabada la sessió, els jugadors s’hi han acostat per signar-los autògrafs i fer-s'hi fotografies. Abans de la roda de premsa d’aquesta tarda, els culers s’han dirigit a les runes de Cesarea de visita turística.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut